Profesor Janalík

Profesor Janalík byl známý jako sukničkář a kanec, který nenechal jedinou sukni bez povšimnutí. Studenti to u něj měli těžké, zadarmo jim zkoušku nedal. Ale studentky se prý mohly vykoupit.
Takové šly fámy školou, že prý je možné prezentaci vědomostí vyměnit za prezentaci vlastního těla.
Jana se učila, ale těžkou látku nepobrala úplně dokonale a profesor ji u zkoušky rozebral do šroubku. Nakonec nebyla schopna vysvětlit málem ani jak se jmenuje. Profesor Janalík se na ni pobaveně koukal a vychutnával si její bezradnost.

„Tak, slečno, myslím, že se tu potkáme ještě jednou, že?“ uzavřel pak její marné snažení.
Janě málem vyhrkly slzy. Tak dlouho se učila, další zkoušky už má naplánované a teď nic? Zase to celé absolvovat znovu, zase se do noci učit? Vždyť zatím studovala v pohodě.
„Ne, to nemůže být pravda,“ pomyslela si zoufale. „Pane profesore, prosím, já tu zkoušku potřebuji udělat,“ téměř slzela. „Vždyť studium mi zatím jde dobře. já se učila, opravdu. A mám spoustu dalších zkoušek, na které se musím připravit. Prosím, dejte mi ještě otázku, já se budu snažit. Opravdu,“ žadonila Jana.

Profesor na ni dlouze pohlédl a pravil: „Mno, slečno, domnívám se, že jsme již všechny zkušební otázky vyčerpali.“
Jana zbledla a pak se sebe vysoukala: „A opravdu už není žádná možnost, jak bych tu zkoušku mohla udělat?“
Profesor se pásl na její bezmoci. Bylo mu jasné, že další vítězství má na dosah.
„Ano, byla by tu jedna možnost a záleží jen na Vás, zda jí využijete,“ řekl.
Janě svitla jiskřička naděje a vzplálo v ní odhodlání se o tu možnost poprat a zkoušku získat.
„Jste krásná dívka a chci Vám dát možnost napravit své neznalosti šarmem a osobním kouzlem.“

Jana překvapeně zamrkala. Skutečně jí dává možnost? Opravdu po ní chce, aby mu byla po vůli? No, to snad ne?! Přece se tu od něj nenechá ojet jako prodejná štětka?!
„Ale…“ chtěla něco namítnout.
„Slečno!“ přerušil ji profesor. „Já Vás přece do ničeho nenutím. Nabízím Vám jistou možnost a je jen a jen na Vás, zda ji využijete.“
A dodal: „Navíc je tu stále ještě možnost přijít na další termín.“
Ale tím jen v Janě utvrdil dojem, že ani příště to nebude lepší. Prostě ji chce a zkoušku jí jednoduše jen tak nedá.
V hlavě jí šrotovalo jako ve mlýně, myšlenky zmateně poletovaly, zoufale hledala nějakou možnost úniku, ale žádnou nenacházela.
„To přece nemůže udělat, to je vydírání a sexuální obtěžování!“ namítal jí jeden vnitřní hlas. „Ale může, nikdo mu nic nedokáže, své si obhájí a ty jako studentka proti němu jako váženému profesorovi nic nezmůžeš!“ oponoval druhý.
„Tak to ne, to raději půjdu!“ první hlas velel nepodléhat a raději obětovat školu.
„Ale to nejde, co by tomu řekli doma? A co pak budeš dělat?“ panikařil druhý hlas.

Profesor se zatím kochal rozpaky studentky a její přirozenou krásou, ještě zdůrazněnou ruměncem ve tvářích. Pak položil ruku na její rameno, pohladil ji a jel po paži dolů. Jana sebou cukla, ale náhle nevěděla, co má dělat. Zůstala strnulá, jakoby ochromená tím náhlým dotekem. Se sebevědomým úsměvem profesorova ruka obrátila směr, vyjela nahoru a spolu s druhou spočinula na Janiných prsou. Jana se jen zajíkla, cukla, ale její nerozhodnost jen nahrávala profesorovi.
Ten se znovu usmál a začal Janě hladit pevná ňadra, zatím přes látku halenky a podprsenky. To ale nevydrželo dlouho. Knoflíček po knoflíčku začal rozepínat studentčinu halenku a rozhalovat ji jako oponu odhalující velmi zajímavou scénu.
Jana prudce dýchala, její poprsí se tím zdvihalo a klesalo a ještě umocňovalo smyslný dojem, který v profesorových očích vzbuzovalo.

Jana bojovala sama se sebou, chvílemi chtěla v panice prchnout a už už sebou škubala, pak zase rezignovaně tuto možnost zavrhovala. Nevěděla, jestli chce podlehnout nebo ne, jestli na prvním místě je zkouška, nebo vlastní čest. A profesor tohoto jejího zmatku bezskrupulózně využíval.
Zajel rukou na její záda a bravurně rozepnul podprsenku, která z ní sjela jako jarní sníh. S potěšením pak spočinul zrakem na nádherně tvarovaném poprsí, na krásných bělostných kulaťoučkých ňadrech s růžovými bradavkami, jako třešinkami. Rukou polaskal tu svůdnou hebkost a pevnost a pak je počal jemně hníst a masírovat. Působil tak Janě velmi příjemné pocity, které jen znásobily její zmatek.

K dosavadnímu překotnému duetu hlasů velících jí počestně utéct a získat zkoušku za každou cenu se přidaly další dva protiřečníčci:
„A hele, on to není žádný hrubián. Ááá, to je příjemné.“
„Ale ne, přece se mu nepoddáš jako nějaká rozhoďnožka. Nedovol mu to!“
Profesor zkušeně pokračoval v dráždění a její zmatenou nerozhodnost přerušil sametovým hlasem:
„Vidím, slečno, že si začínáme výborně rozumět.“ A pokračoval: „Ale ke zdárnému průběhu zkoušky je třeba, abychom se přesunuli o kousek dále.“

Zvedl Janu za ruce, ona lehce překvapeně vstala a než se nadála, její sukně byla rozepnuta a snášela se k zemi. Profesor ji jemným tlakem přiměl udělat úkrok, kterým z ní vystoupila. Najednou stála zády k velkému psacímu stolu, který vévodil profesorově pracovně. Ucítila jeho masivní desku pod zadečkem a vzápětí na něj uléhala, vedena decentní, ale nesmlouvanou rukou pana profesora. Ten se kochal útlým tělem mladého děvčete ležícího na jeho stole. Kopečky prsů, které neztratily svůj půvabný tvar, plochým bříškem, které klenutě mizelo v klíně pod kalhotkami. Ty dávaly jen průsvitně nejasně najevo tvary, které ukrývají.

Profesor se vklínil mezi Janiny nohy, roztáhl je a stoupl si mezi ně. Naklonil se nad ni a začal ji hladit a laskat obratnýma rukama. Jemně masíroval a dráždil její erotogenní zóny. O těch Jana ani nevěděla, ale profesor je nacházel zkušeně a jistě. Stan v jeho kalhotách dával tušit velikost jeho náčiní i jeho touhy ho použít.
Profesor Janu pohladil po zadečku a přitom jí stáhl kalhotky, jako mávnutím kouzelného proutku. Prsty i dlaněmi laskal Venušin pahorek a ohlazoval vnitřní strany stehen, které se samy začaly nenápadně rozevírat. Doteky jí dráždil lasturku a když jemně přejel přes poštěváček, Jana jen tiše zasténala rozkoší. Hned se však za tuto svou slabost zastyděla.
„Přece nejsi nějaká pornoherečka, abys tu před ním sténala,“ vyčítal jí vnitřní hlásek.

Profesor však dál degustoval dívčí tělo všemi možnými způsoby, ke kterým se rozhodl přidat další. Klekl si, nasál omamnou vůni dívčího klína, políbil hrášek rozkoše, až se Jana zachvěla a začal ji ochutnávat. Vylizoval z ní chuť vzrušeného pohlaví a hbitým jazykem šmejdil každičkým koutkem roztoužené kundičky.
Jana se přestala bránit, přemožena slastí, kterou jí chlípný profesor působil. Jen ležela, tiskla rty k sobě, aby nesténala rozkoší a nechala se oblažovat profesorovými ústy a prsty. Její pokušitel se náhle postavil, s kalhotami spuštěnými a penisem vyzývavě trčícím. Namířil, nasadil a pak rázně vnikl tvrdým namlouvákem do připravené pičky studentky, ležící odevzdaně na jeho stole. Rukou utlumil její výkřik a vychutnával si slast penisu svíraného těsnou pochvičkou.
Pak začal přirážet a s potěšením souložit mladé tělo pod sebou. Uslzená Jana si náhle uvědomila, že profesor ani nepoužil kondom. Zděšeně sebou škubla, strhla profesorovu dlaň a poplašeně ze sebe vyrazila: „A co ochrana?!“
„Tak ty nic nebereš, holčičko?“ povýšeně se zeptal profesor. „Ale to je mi úplně jedno.“
Rázným pohledem utnul její další pokusy o protest a pokračoval: „Je to obchod. Ty chceš zkoušku, já si chci zašukat. Víc mě nezajímá.“
A pokračoval dál v plenění dívčího klína.

Jana z toho byla konsternovaná. Pasivně přijímala profesorovy přírazy a nemajíc před nimi úniku, začala propadala panice.
„Jo táák!“ protáhl náhle profesor. „Ty nic nebereš a máš možná zrovna plodné dny, že?“ poťouchle se zeptal. „Tak proto jsi tak vláčná, tak proto to zoufalství ve tváři,“ bavil se dál na účet souložené studentky. „Ale to je super! To mě rajcuje. Pěkně úzká, vláčná, mokrá pička, připravená na oplodnění, která slzí touhou po pořádné dávce spermií.“
Pásl se na jejím ponížení a zoufalství.
„Neboj se, dostaneš, po čem toužíš. Tu tvou vlahou dírku ti pořádně naplním. Už se nemůžu dočkat!“ prohlásil a přitvrdil své strky.
„Mám rád sex s mladými kočičkami, rád šoustám bez kondomu, abych si to víc užil, a možnost početí, to je nečekaný bonus navíc,“ dráždil se dalším proslovem a ponižováním nebohé dívčiny. „Za plnou pičku semene jednička Tě nemine.“ zaveršoval si zvrhle.

Ukončil proslov a věnoval se plně mrdání úzké kundičky. Sklonil se k ní a hladil a hnětl drobná, ale pevná, hebká prsa. Tiskl bradavky a vytahoval je, až ztvrdly. Vychutnával si krásnou dívkou nejen očima a hmatem, ale i penisem jezdícím v jejím mokrém klínu. Pak ji uchopil v útlém pase a začal šukat pěkně tvrdě a hluboko.
Jana propadala beznaději a zoufalství. Nejen, že se tu nechává souložit jako prodejná děvka, ale profesor jí dost možná ještě udělá dítě. Hlava jí nestíhala přemýšlet a k jejímu naprostému zděšení ji začalo zrazovat její vlastní tělo.
Ponížení, znechucení, zhrození z prekérní situace, racionální snahy najít řešení, všechen rozum i emoce, to vše jí pomalu mizelo z hlavy, vytlačováno rostoucím vzrušením. Každý další příraz jí vyprazdňoval hlavu a krátil dech. S posledními myšlenkami rozplývajícími se jí v hlavě si zděšeně pomyslela: „To snad ne?! On mě tu ještě udělá?!“

Profesor Janalík náruživě mrdající zkoušenou studentku s potěšením zaznamenal, že zvlhlá pička náhle spolupracuje. Janě se zrychlil dech a místo zoufalých vzlyků beznaděje ze sebe vyrážela milostné vzdechy vzrušení.
„Tak přecejen příroda zvítězila?!“ vítězoslavně prohlásil. „Jen si to, samičko, užij. Rozmrdám ti pičku, že budeš křičet rozkoší, a vystříkám ti ji, že ti semeno poteče až z uší,“ a přidal na tvrdosti a četnosti přírazů.
Mrdal Janu celou délkou svého tlustého péra, zarážel ho do ní na doraz, až mu koule pleskaly o její prdelku. Rozkoš mu zalézala až do morku kostí a těšil se na orgasmus, který sliboval být jedním z nejlepších.

Jana už mu zcela podlehla, tiše sténala a vycházela mu vstříc. Sama se klínem nabodávala na kládu, která ji šukala snad až do dělohy, skoro ji trhala na kusy a působila slast, která se téměř nedala vydržet.
Profesor nadmutý pýchou pářícího se samce si užíval další dobytou samičku. Lichotilo mu pomyšlení, jak ji dostal a přemohl, jak se mu nakonec oddala.
Janě se zatmělo v hlavě, tělo se napjalo v křeči, prohnula se, zrudla a skučela v neskutečném orgasmu. Pička se jí sevřela, cukala se a kluzce ždímala tvrdou kládu uvnitř. Profesor už se přestal ovládat. Zarazil hluboko do Jany, přitiskl se jí do klína a zatlačil péro na doraz. Vzápětí mu tělem projel blesk, ochromil ho orgasmus a v prudkých střicích začal plnit dívčinu pochvu horkým, hustým semenem. Rozmazaně vnímal slast, pulzující mu slabinami, jak se semeno hnalo trubicí a stříkalo do horkých útrob dívčího těla, které se pod ním zachvívalo rozkoší.

Po chvíli se probral, uvolnil a spokojeně koukal na Janu, stále se vznášející v nadzemských výšinách rozkoše. Poživačně se domrdával pomalu měknoucím klackem ve vystříkané kundičce a vychutnával si doznívající rozkoš.
Penis vyklouzl ven a odhalil růžovou, rozevřenou pičku, obílenou napěněným semenem, které líně vytékalo ven, po prdelce dolů a kapalo na podlahu.
Jana se probrala z milostného opojení a celá zčervenala studem a ponížením. Nejdřív se zdráhala a pak se pod ním udělala, jak ještě s nikým.
„Pojď sem a očisti mi ho!“ rozkázal jí profesor.
Protože se neměla k vyplnění příkazu, vzal ji za ruku, zvedl, stáhl se stolu a přiměl pokleknout před ním. Vzal ochabujícího ptáka ruky a strčil jí ho k ústům.
„Olízej ho a pěkně očisti!“ zopakoval rozkaz.

Vzala profesorův penis a začala jej čistit ústy a jazykem. Ústa jí zaplnila neznámá chuť smíšených milostných šťáv. S prázdnou hlavou lízala, sála a kouřila kožený doutník deroucí se jí do úst. Po chvíli jí začal mohutnět v puse a Jana s hrůzou zjistila, že se jí kouření penisu hnusí nějak méně a že místo ponížení cítí zase sexuální vzrušení.
„Jsem asi opravdu prodejná děvka,“ pomyslela si a pokračovala v objednané očistě. Ruka jí tak nějak samovolně sklouzla do klína, kde začala dráždit vymrdanou pičku a působit si další rozkoš.

„Hodná holčička, chce dostat jedničku,“ pomlaskával si labužnicky profesor a vychutnával si poněkud neobratnou kuřbu snaživé studentky. Chytil jí hlavu a začal si sám dirigovat tempo a hloubku kouření. Janě skoro až vyhrkly slzy, když jí narval péro hluboko do krku. Málem ji přemohl dávicí efekt, ale naštěstí profesor péro zase vytáhl a dopřál jí pár doušků vzduchu. Ale pak ji začal mrdat do pusy, jako před tím do kundy. Když už si Jana myslela, že jí tvrdý vetřelec zadusí, profesor zasténal a z jeho péra vytryskl první gejzír semene.
Jana stačila nastavit jazyk, protože jinak by jí příval semene vletěl snad až do plic a zahltil ji. Nestíhala polykat divoké přívaly horké mrdky, která jí tekla koutky a kapala na prsa.
Konečně profesor vystříkal celý obsah koulí a povolil sevření rukou. Jana vysála zbytky semene, olízala vadnoucí penis i oslintané koule a poté se začala olizovat a prsty stírat semeno z tváře a prsou. Jako skutečná kočka se očistila jazykem a poskytla tak profesorovi další vizuální potěšení. Koukal na její krásná, pocákaná prsa, jak si je hladí a stírá z nich bílé pramínky, olizuje prsty a skoro mlaská slastí. Krásný pohled!

Profesor se upravil, počkal až se Jana dala trochu do pořádku a požádal jí o index. Zapsal do něj výbornou a propustil Janu plnou protichůdných pocitů, ze své kanceláře. Do svého soukromého diáře si pak k dnešnímu datu připsal jméno a jedničku s hvězdičkou.

Author

Subscribe
Upozornit na
guest
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shock

Povídka čtivá, dobrá, ale vadí mi, jak ji vlastně beztrestně zneužil….

Lindano

Pochopitelne je to jen povídka a to asi z minulého „tisíciletí“. Dnes takové jednání ve skutečnosti nepřipadá vůbec v úvahu. Viz různé aféry ve světě, ale i v ČR.

Gourmet

Tak je to správné a tak to má být!

Anton

Stoprocentní macho povídka. Nejsem fanda takového jednání se ženami, ale opět se jedná o příjemné zpestření těchto stránek – toť narážka na kritiky stěžující si, že je to tady je samý incest. Jedním úhlem pohledu je psychologie, viz věty: Ale tím jen v Janě utvrdil dojem, že ani příště to nebude lepší. Prostě ji chce a zkoušku jí jednoduše jen tak nedá. S tím se soudný člověk snad neztotožňuje. Druhým úhlem pohledu je vědomí, že snad jde jen o „pohádku pro dospělé.“ A fantazie je bez cenzury, takže, hlavně pedagogové, neberte tuto povídku jako návod.

Harai

Mně se to líbilo.

Zvědavý Důchodce

Dobrá pohádka pro „dospělé“ 🙂
Ale v tomhle tisiciletí by to holt už jen tak profesorovi neprošlo – holka by si nechala udělat začerstva výtěr aby měla důkaz pro svoje oznámení a aby měla důkazní DNA 🙂

Petr

Čtivá povídka, profesor je popisovaný predátor, takové chování už je dnes pranýřované, studentka jako nevinné holčička v úzkých a z toho se rozehrává pěkný a vzrušující příběh, je to povídka pro dospělé, kterou alespoň mně autor udělal radost. Rád si přečtu další autorovy příběhy.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk