Postarej se o něho 01

Toto je 1 díl z 2 v seriálu Postarej se o něho

Nejdřív to pro mě byl jenom mámin další amant, u kterého jsme mohly pár dnů přespat. Překvapivě jsme však u něj zůstaly delší dobu než obvykle. Pavel byl zajištěný, dobře situovaný muž středního věku, který pro nás znamenal výhru v loterii. Rychle jsme si zvykly na luxus, který nás obklopoval, ani jedna z nás se nechtěla vrátit na ubytovnu, kde jsme bydlely předtím.
Potom ale máma onemocněla. Bála jsem se, že to tím končí, ale Pavel mě překvapil. Staral se o ni, vozil ji po doktorech a zdálo se, že máma konečně našla někoho spolehlivého. Odpouštěl jí i bouřlivé projevy, kterými jako obvykle řešila všechny problémy.
Trochu jsem se bála její lehkovážnosti, ale zdálo se, že si jeho starostlivosti opravdu váží. Veškeré hádky končily pokaždé stejně – hlasitým, nevázaným sexem bez ohledu na mou přítomnost. Brala jsem to jako daň za spokojený život, koneckonců jsem zažila ve svém životě už ledasco.

Všechno se změnilo, když máma zůstala v nemocnici. Střídali jsme se u ní s Pavlem, vážný průběh její nemoci nás zaskočil. Jednoho dne si mě přitáhla k sobě.
„Je u vás všechno v pořádku?“ svírala vyčerpaně můj rukáv.
„Hmmm,“ přitakala jsem, aniž bych tušila, na co se ptá.
„Chodí někam ven?“
„Je pořád doma, vždyť ho znáš,“ uklidňovala jsem ji.
„Jen aby… Musíš se o něho postarat, má své potřeby,“ kladla mi důrazně na srdce.
„Vařím, peru, žehlím. To snad stačí.“  
„Tohle nemyslím. Vím, jakej je, dlouho bez ženský nevydrží,“ povzdechla si matka.
„A co já s tím?“ zeptala jsem se nechápavě.

Máma se na mě zamyšleně podívala, jako by zvažovala pro a proti. Hrála jsem si s mobilem a téměř ji nevnímala, přesto jsem si všimla, jak zaváhala.
„Ukaž mu občas kozy, to bude fungovat,“ naklonila se ke mně. „A nemusíš se upejpat, ať ho neuloví nějaká zlatokopka z jeho firmy.“
„Jsi normální?“ zapomněla jsem okamžitě na mobil ve své ruce. „To se mám před ním předvádět nahatá?“
„Jen se nedělej, ono tě neubude,“ okřikla mě.

Nikdy jsem nebyla upejpavá, ale tohle mi bylo proti srsti. Máma to musela poznat, protože si mě přitáhla k sobě, aby se mě zeptala, jestli chci skončit na ulici.
„Nechci, ale nejsem žádná šlapka,“ bránila jsem se.
„Nikdo po tobě nechce, abys s ním šukala. Prostě ho zabav, než se vrátím. Primář tvrdil, že do měsíce jsem doma.“
„Jen aby,“ povzdechla jsem si.

Když na mě při rozloučení významně mrkla, nasupeně jsem utekla z pokoje. Cestou domů jsem nad tím ale musela pořád přemýšlet. „Možná má pravdu,“ rozhodla jsem se nakonec. „Jestli mu to udělá radost, tak proč ne. Nechci znovu skončit na ubytovně mezi hordou ožralých Ukrajinců.“

Po návratu jsem zmizela v koupelně. Zadívala jsem se do zrcadla a  uviděla obyčejnou osmnáctiletou holku s docela hezkým obličejem. Přetáhla jsem tričko přes hlavu a při pohledu na prsní dvorce prosvítající skrz podprsenku jsem ucítila zvláštní zachvění. Stáhla jsem ji ze sebe a snažila se nevnímat zduřelé bradavky, které mě usvědčovaly ze vzrušení. „Tak jo, uvidíme, jestli se mu budou líbit,“ skousla jsem nejistě spodní ret.

„Zapomněla jsem na ručník,“ prošla jsem kolem zkoprněného Pavla. 
„Takže to funguje,“ usmála jsem se spokojeně, když jsem si všimla jeho konsternovaného výrazu.  V porovnání s mámou nejsou moje dvojky nic moc, ale podle boule v jeho rozkroku to bylo vcelku jedno.
„To snad není možný. Stačí mu ukázat kozy a postaví se mu,“ ucítila jsem známé zatrnutí v podbřišku. Jakmile jsem za sebou zabouchla dveře koupelny, vklouzla jsem rukou zkusmo mezi nohy.  „Mám mu tak co vyčítat, jsem úplně vlhká,“ ušklíbla jsem se.
S pevně stisknutými rty, abych se neprozradila, jsem polaskala naběhlý poštěváček. „Zajímalo by mě, jestli si ho teď honí,“ mihlo se mi hlavou, zatímco jsem usilovně pracovala na vyvrcholení.

Když jsem potom našla vedle gauče schované zmuchlané, vlhké kapesníčky, neodolala jsem a přičichla k nim. Charakteristická vůně mužského semene zodpověděla mou otázku.

Během příští návštěvy máma nenápadně vyzvídala, jestli jsem splnila její požadavek. Když jsem přikývla, pochvalně mě pohladila po ruce. „Dlouho mu to stačit nebude, s tím nepočítej,“ upozornila mě při odchodu.

Zjistila jsem, že mě baví Pavla provokovat. Vlastně to bylo jednoduché, stačilo mu zahlédnout moje kozičky a okamžitě v panice prchal do ložnice, aby si ulevil. Každou chvíli jsem si odtahovala zaříznuté kalhotky od těla, abych vyburcovala jeho představivost a při úklidu jsem potom nacházela víc a víc použitých kapesníčků se zaschlým semenem. Nebudu lhát, tahle hra vzrušovala i mě a musela jsem pravidelně masturbovat. Myslím, že to tušil, ale nikdy se o tom ani slůvkem nezmínil.

„Pořád mluví o nějaké Evě z kanceláře,“ upozornila mě matka při jedné z návštěv. „Dej si na ní pozor, aby neslízla smetanu.“
Nasadila mi tím brouka do hlavy. Nechtěla jsem přijít o pohodlný život, ani o zábavu, kterou mi poskytovalo dráždění jejího amanta. Raději jsem hned druhý den vyrazila obhlédnout nechtěnou konkurenci.
Když jsem uviděla prsatou třicátnici, která očividně uměla využívat své půvaby, došlo mi, že by máma mohla mít přece jenom pravdu. „Měla bych ho zaháčkovat trochu víc, aby zůstal doma,“ pomyslela jsem si znepokojeně.

Netrpělivě jsem čekala na správný okamžik, který se naskytl za pár dnů. Jakmile ztichla sprcha, vklouzla jsem nahá do ložnice. Potom už stačilo počkat na Pavla. S vystrčeným zadečkem jsem předstírala, že v šuplíku hledám čisté prádlo.
„Co tady děláš?“ vyděsila jsem se, když jsem ho zpozorovala v odrazu zrcadla. „Jsem nahatá,“ zakryla jsem pažemi nahá ňadra.
Tím se mu ale naskytl pohled na mou kundičku. Zíral na mě  a v trenkách se mu jasně rýsoval ztopořený ocas. Teprve teď jsem si v předstíraném zděšení zakryla klín dlaní.
„Tobě se postavil,“ obvinila jsem ho.
Beze slova utekl, jakmile se za ním po chvíli zabouchly dveře, rozvalila jsem se v jeho posteli a vyprstila se.  

Po návratu z práce se tvářil, jako by se nic nestalo, přesto jsem ho každou chvíli přistihla, jak si mě zamyšleně prohlíží. Schválně jsem se zabořila do křesla s mobilem v ruce, zatímco ještě kontroloval poslední maily na notebooku.
„Dneska nikam nejdu,“ řekla jsem do hluchého mobilu. „Tohle po mně nechtěj, nejsem tady sama,“ vymlouvala jsem se fiktivnímu příteli. „Vždyť se uvidíme zítra,“ pokračovala jsem. „“Přece se tady nemůžu prstit,“ všimla jsem si, jak Pavel zpozorněl. „Tak dobře, ale jenom chvilku,“ zachichotala jsem se vzápětí. Rozepnula jsem džínové šortky a vklouzla rukou do kalhotek. „Taky si to děláš?“ vyzvídala jsem, zatímco jsem pronikla prstem mezi stydké pysky. „Škoda, že tu nejsi. Chtěla bych tě přitom vidět.“
Nikam jsem nespěchala, zlehka jsem se dráždila a do poslední chvíle oddalovala okamžik, kdy do sebe zabořím celý prst.
„Jo, už si to taky dělám,“ vydechla jsem do mobilu.
Pokradmu jsem zkontrolovala Pavla, jestli mě sleduje a pokračovala jsem. „Nevím, dělá něco na počítači,“ pronikala jsem prstem hlouběji. „Neblázni, tohle neudělám,“ předstírala jsem odpor. „Tak dobře, ale jenom na chvíli,“ nadzvedla jsem se v bocích, abych mohla stáhnout šortky i s kalhotkami pod zadek.  
Zakryla jsem obnažené přirození polštářem, abych zvýšila napětí a obkroužila bříškem prstu naběhlý poštěváček. Z úst mi uniklo tiché zasténání.
Pavel sebou cukl, střetli jsme s pohledem, ale já pokračovala v masturbaci. „Dívá se na mě,“ vydechla jsem do ztmavlého mobilu. „Určitě mu stojí, říkala jsem ti přece, co se stalo ráno,“ postěžovala jsem si. „Nevím, nic neříká,“ podívala jsem se mu zpříma do očí. „Tebe to vzrušuje!“ obvinila jsem neexistujícího přítele. „Vážně bys chtěl, aby se přede mnou vyhonil?“ ujišťovala jsem se.  
Vzápětí jsem zaslechla zvuk rozepínaného zipu.
„Chce to udělat,“ vyhrkla jsem do prázdna. „Má ho venku,“ nespouštěla jsem oči z naběhlého, žilnatého údu. „Má ho velkýho,“ připustila jsem.
Pavel mlčky začal onanovat s pohledem upřeným do mého klínu.
Odtáhla jsem polštář a pochlubila se svou rozdychtěnou kundičkou. „Vidí všechno… jo… úplně všechno,“ vydechla jsem s prstem uvězněným mezi pysky. „Počkej chvilku, udělám se taky,“ rejdila jsem v kundičce. „Už… už… už… už můžeš,“ roztřásla jsem se v nečekaném orgasmu. „Pořád onanuje,“ zasténala jsem do mobilu. „Určitě se přede mnou vystříká,“ postěžovala jsem si, zatímco jsem dál laskala své obnažené přirození. „Jo… chci to vidět… chci vidět, jak stříká,“ zasténala jsem zoufale.
Pavel rozpohyboval ruku v šíleném rytmu. Napjatě jsem čekala, až se udělá. Náhle hlasitě vykřikl a zkropil koberec sprškou hustého semene. „Už musím končit,“ odložila jsem mobil a rychle se přivedla k vyvrcholení. 

„Snad se nestydíš?“ zasmála jsem se při pohledu na Pavlovu zahanbenou tvář.
„Promiň,“ zamumlal.
„Za co se omlouváš?“ podívala jsem se na něj nechápavě.
„Připadám si, jako bych tě zneužil,“ hlesl.
„Užili jsme si to oba dva,“ upozornila jsem ho s úsměvem.

Když neodpovídal, přistoupila jsem k němu a přejela mu rty prsty vonícími mým vzrušením. „Nejsem malá holka, myslíš, že jsem ještě neviděla chlapa vystříkat se?“ zašeptala jsem mu do ucha. „A moc dobře vím, co děláš v ložnici,“ bavila jsem se jeho rozpaky. „Takhle to ale bylo hezčí, souhlasíš?“ přitiskla jsem se k němu.  „Klidně si to můžeme někdy zopakovat,“ odtrhla jsem se od něho po chvíli spokojeně.
Mámě jsem se svěřila s tím, co se mezi námi stalo. Pochválila mě, ale pokud jsem se těšila na pokračování, byla jsem zklamaná.

Pavel se mi vyhýbal a pomalu jsem ztrácela naději, že se to změní. Máma mě uklidňovala, ale zároveň naznačovala, že bych se měla víc snažit. Schválně jsem doma chodila v kalhotkách a tílku, které toho z mého těla příliš neskrývalo, ale nebylo to nic platné.

„Už zase mluvil o té Evě, musíš si nějak poradit,“ rozkřikla se na mě máma při jedné z návštěv.
„Šukat s ním nebudu,“ vyprskla jsem.
„Kdo mluví o šukání? Nejsi malá holka, určitě něco vymyslíš,“ domlouvala mi.

Příležitost se naskytla zanedlouho. Pavel, který se vrátil z obchodní schůzky vrávoravým krokem, se svezl na gauč a tupým pohledem zíral na obrazovku.
„Mám pustit něco jiného?“ zeptala jsem se. Nepřítomně přikývl, využila jsem jeho otupělosti a přepnula na erotický kanál, kde se v objetí svíjely dvě dívky. Musel být víc opilý, než jsem si myslela, protože zapomněl na mou přítomnost a automaticky rozepnul poklopec, z kterého na mě vykoukl povadlý penis.
Sledovala jsem, jak se ho neúspěšně pokouší probudit k životu a  přitulila jsem se k němu.
„Pomůžu ti s tím,“ navrhla jsem rozechvěle. Něco zamumlal, pochopila jsem to jako souhlas a prohmátla jeho rozkrok. Zvadlý ocas vzápětí ožil, fascinovaně jsem zírala, jak pomalu tuhne a jemně hladila svraštělá varlata.
„Mám pokračovat?“ ujišťovala jsem se.
Souhlasně zachrčel, přetáhla jsem kůžičku  a fascinovaně pozorovala naběhlý, fialový žalud, který na mě vykoukl. Zatímco jsem dál hnětla varlata, druhou rukou jsem v pravidelném rytmu honila ocas trčící z houštiny narezlých chlupů. Náhle si přitáhl mou ruku hlouběji mezi nohy. Až po chvíli jsem pochopila, co chce. Trochu s odporem, ale zároveň zvědavě, jsem pronikla prstem mezi půlky a zatlačila na stažený svěrač.
„Strč mi ho tam,“ zachroptěl Pavel.
Nejistě jsem ho poslechla. S prstem napůl vraženým v jeho zadku jsem zuřivě proháněla naběhlý ocas.
„Strč ho tam úplně,“  povzbuzoval mě. „Šukej mě… pořádně… aaach,“ zasténal, když jsem pronikla prstem hluboko do jeho střev.
Náhle začal ejakulovat. Nešlo o žádný výstřik, na špičce žaludu se objevila první mrdka, která zvolna stékala po pyji mezi chlupy. Zatlačila jsem prstem na prostatu, to stačilo, aby se množství spermatu zvýšilo. Pavel s prsty zatnutými do gauče hlasitě hekal, zatímco jsem z něj ždímala semeno do poslední kapky. Teprve potom jsem vyprostila prst z jeho zadku.

„Já chci taky,“ vyhrkla jsem. Rychle jsem stáhla kalhotky ke kotníkům, při pohledu na mou kundičku Pavel hlasitě polkl a vzápětí zabořil prst mezi stydké pysky. Byla jsem tak vzrušená, že se ozvalo hlasité zamlaskání mého rozdychtěného přirození. Pavel mě prstil hrubě, bez citu a mechanicky, přesto jsem se během okamžiku udělala.

Vystřízlivění se dostavilo poměrně brzy. „Strkala jsem mu prst do zadku jako nějaká kurva,“ vyčítala jsem si, zatímco se vedle mě ozývalo hlasité chrápání doprovázené výpary alkoholu. „Nejhorší je, že kdyby chtěl, tak by se nechala ošukat. Takhle mokrá jsem ještě nikdy nebyla, úplně jsem tekla,“ přiznala jsem si neochotně. „Zajímalo by mě, jestli mu to máma taky dělá do zadku.“

Nedalo mi to a zeptala jsem se jí na to při další návštěvě.
„Má to rád,“ připustila s nepatrným zarděním ve tváři. „Divím se, že ti to neoplatil, mně tam strkal pořád něco.“
Byla to zvláštní chvilka upřímnosti, která nás obě zaskočila. Raději jsem převedla hovor na jiné téma, protože mi připadalo divné rozebírat to se svou matkou.

Cestou domů se k tomu vrátil i Pavel. „Měl bych se ti omluvit, nejsem zvyklý na alkohol,“ svíral pevně volant. „Doufám, že to zůstane mezi námi.“
„Mně to nevadilo,“ špitla jsem. „Jestli budeš chtít, můžeme si to zopakovat,“ navrhla jsem opatrně.
Když neodpovídal, sjela jsem rukou do jeho rozkroku. Hnětla jsem ho, dokud se neztopořil.
„Neblázni,“ vyhrkl, když jsem rozechvěle zápolila s knoflíky poklopce.
To už jsem ale vytáhla ven dospělý, žilnatý ocas. Přetáhla jsem zkusmo předkožku, při pohledu na zduřelý žalud jsem rozpačitě skousla spodní ret. Nikdy jsem kuřbu moc nevyhledávala, ale tohle bylo něco jiného. Vzrušovalo mě, že nás mohl  z projíždějících aut kdokoli vidět. 
Odhrnula jsem z tváře spadlý pramen vlasů a nechala žalud vklouznout mezi pootevřené rty. Přivítala mě známá chuť mužského přirození. Pavel zaúpěl a zajel ke krajnici. Téměř jsem se jím dávila, přesto jsem se urputně snažila přivést ho co nejdříve k vyvrcholení. Když se mu ocas zacukal v předzvěsti vyvrcholení, rychle jsem ho vyplivla a nemotorně dohonila.

Jakmile se uklidnil, beze slova zapnul poklopec a rozjel se. Cestu jsme strávili v rozpačitém mlčení.
Doma jsem se schovala v koupelně a pod pramínky horké vody jsem přemýšlela, jak všechno skončí. Zachumlaná v županu jsem s ručníkem omotaným kolem mokrých vlasů vešla do obýváku.

„Musíme si promluvit,“ přivítal mě Pavel. Přejel mě pohledem a zastavil se u nahých lýtek vyčuhujících zpod županu. „Takhle nemůžeme pokračovat.“
„Proč ne?“ zvedla jsem k němu vyzývavě hlavu.
„Nechci vědět, co by vyváděla tvoje máma, kdyby se to dozvěděla,“ přiznal neochotně.
„Třeba by jí to nevadilo,“ zadívala jsem se mu do očí.
„Jak to myslíš?“ zeptal se nechápavě.
„Co když to byl její nápad?“ hlesla jsem.

Rozhostilo se napjaté ticho. Slyšela jsem tikot hodin a přemýšlela, jestli odpočítávají náš zbývající čas v tomhle domě. „Takže jste se na mě domluvily,“ pochopil okamžitě.
„Vadí ti to?“
„Možná… ještě nevím… je to zvláštní situace,“ připustil.

Nebyla jsem si jistá, ale zdálo se mi, že jsem v jeho hlase zaslechla náznak vzrušení a rozhodla jsem se toho využít. S tlukoucím srdcem jsem nechala župan spadnout na zem a stála jsem před ním úplně nahá.
„Něco mi dlužíš,“ olízla jsem si významně rty.
Posadila jsem se do křesla a vyzývavě roztáhla nohy. Zíral mlčky na mé obnažené přirození, polkl nasucho a pomalu sklouzl mezi má stehna.  Zhluboka nasál vůni mé kundičky, prsty rozhrnul závojíčky a jemně olízl stydké pysky. Špičkou jazyka do mě postupně pronikal, tohle bylo něco jiného než uspěchané lízání mých vrstevníků.
Užívala jsem si každý okamžik, který mě přibližoval k vyvrcholení. Překvapeně jsem ucítila, jak mi roztahuje půlky a míří jazykem k mé čokoládové dírce. Olízl mi svraštělý anální věneček a zapojil do hry i prsty. Po chvíli vytáhl z kalhot výhružně trčící ocas a smočil naběhlý žalud v mé kundičce.
Třásla jsem se touhou, on však znovu roztáhl mé půlky a snažil se nasucho proniknout dovnitř. Zaúpěla jsem bolestí, bezohledně však pokračoval, dokud ve mně nebyl celý. Vytřeštila jsem oči, tohle bylo něco nového. Zvláštní pocit plného zadku znásobil mé vzrušení. Hnětla jsem mokrou kundičku, zatímco se ve mně Pavel pomalu pohyboval.
Rozbolavěné pysky se vzpíraly mým dalším dotekům, ale masturbovala jsem stále dál. Místností se rozléhalo mlaskání mé kundičky smíšené s Pavlovým hekáním. Náhle se propnul v křeči a naplnil má střeva teplou mrdkou.
Vyklouzl ze mě až po chvíli. Rozpačitě jsem si otírala sperma vytékající ze zadku a mimoděk jsem dala za pravdu mámě, která mě na jeho libůstku upozorňovala.

„Za chvíli  ti to vynahradím,“ sliboval mi vyčerpaně, když se odpotácel do sprchy. Zklamaně jsem sledovala, jak odchází, ale ukázalo se, že nelhal. Téměř celou noc jsme strávili milostnými hrátkami, byl téměř neúnavný a přiznám se, že jsem ho podezírala, že si pomohl viagrou.  Bylo mi to ale jedno, po dlouhém odříkání a osamělých masturbací jsem si užívala jeho zkušené mrdání.

Probudila jsem se téměř v poledne, opatrně jsem promnula rozbolavěné pysky a odšourala se do koupelny, abych je zchladila pramínky chladné vody. „Co se stane, až se máma vrátí?“ lekla jsem se najednou..

Author

Navigace v seriáluPostarej se o něho 02 >>
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gourmet

Zatím dobrý, jak říkal ten chlap, když padal z 35. patra. 😁

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk