Dva pohledy

*** Jeho pohled ***
Zase po letech jsem se rozhodl zavítat do hudebního klubu. Obvykle to tam nemělo dlouhého trvání, dal jsem si pár panáků, poslechl pár písniček. Ujistil jsem se, že to není pro mě, a vyrazil k domovu.

Tentokrát jsem vydržel o něco déle, hráli staré vykopávky, hity mého mládí, a já se trochu utápěl ve vzpomínkách. Už jsem byl rozhodnutý, že půjdu domů, když jsem z druhého konce baru zaslechl dívčí štěbetání a smích. Vypadalo to na nějakou oslavu, nebo možná i rozlučku se svobodou.
Pozoroval jsem je spíš ze zvědavosti, než z nějakého konkrétního zájmu či úmyslu. Na seznámení nebo dokonce balení jsem neměl ani pomyšlení, ten jejich projev mě docela odrazoval.

DJ pustil další sérii tanečních hitů. Holky do sebe koply panáky a s písní na rtech se rozběhly na parket, kde skotačily a křepčily v hloučku, jako by byl parket jen jejich. Pohled na ně nebyl úplně k zahození, tak jsem se zvedl a přesunul se blíž k parketu.
Zdálo se, že holky už měly slušně naváto. Mezi tancem se fotily, špulily pusy do objektivů telefonů, pózovaly v různých pozicích. Jedná druhé nadzvedávala šaty až ukazovaly kalhotky.

„Nechcete vyfotit,“ nadhodil jsem s vidinou toho, co všechno zahlédnu.
Holky se na sebe podívaly a nakonec přikývly. Vrazily mi do ruky telefon a rozjely nanovo své pózování. O pohledy na kozičky a prdelky nebyla nouze.
Při focení mi běželo hlavou, jaké by to s nimi bylo. Obzvlášť jedna mě celkem zaujala. Už jsem si myslel, že období klišé prsatých blondýnek mám za sebou. Tahle měla vlnité vlasy sčesané dozadu, taková špinavá blondýna, na hrudníku obdařená, v těch šatech to dost vynikalo, dlouhé červené šaty s vysokým rozparkem. Při tanci jí poklady poskakovaly div nevypadly z šatů.
Vrátil jsem telefon a věnoval se znovu své skleničce. Občas jsem neodolal a zaklátil se do rytmu písniček. Po očku jsem pozoroval holky. Těm samozřejmě ani v nejmenším nevadilo, že nemají mužskou společnost, vystačily si dost dobře samy. Utvořily kroužek, ve kterém tancovaly, občas se chytily za ruce a jedna druhou přetáhla přes střed na druhou stranu.

*** Její pohled ***
„Neblbni a pojď s náma,“ přemlouvala Jana Silvu, „hoď se do gala a toho blba se vykašli.“
„Když já nevím…“
„Popijeme, zapaříme a užijem si večer.“
„No tak jo.“
„Konečně, kdo tě má pořád přemlouvat. Kopačky jsme dostala každá, tak se na něj ser.“
„No jo, fajn, jdu s váma,“ souhlasila nakonec Silva.

V klubu to bylo fajn, s holkama do sebe házely jednoho panáka za druhým, zpívaly a tancovaly, parket byl jen jejich.
Když opět skončily na baru, Silva pokukovala po klukovi, co stál na druhém konci baru.

„Kam to zase koukáš?“ ozvala se Jana, „Myslela jsem, že jsi s klukama skončila?“
„No jo, furt. Třeba bude tenhle jiný…“
„Ty seš fakt nepoučitelná, všichni chlapi jsou stejní, za to my holky…“ přisadila si Eva.
„Jasně, my holky jsme zase potvory. Neříkalas to náhodou ty? Když tě ta poslední nechala,“ vrátila jí to Silva.
„Jo. Ono to bude asi jedno, jestli chlap nebo ženská, kopačky bolí stejně.“

„Amen,“ ozvalo se sborově, ruce s panáky vylétly do vzduchu, kde to hlasitě cinklo. Obsah skleniček do sebe naklopily a za hlasitého zpěvu se hnaly na parket.

„Tsss, Silvo, ten maník nás sleduje,“ upozornila Eva na blížící se objekt Silviiny touhy.
„Co mu takhle něco ukázat?“ nadhodila Jana.
„Neblbněte…“ snažila se to Silva trochu krotit, ale byla v menšině.

Holky rozjely svou show a mě do toho zatáhly také.
Chvílemi jsme tancovaly tělo na tělo, pak zase blbnuly se šaty, když jsme si je vzájemně nadzvedávaly. Muselo být vidět úplně všechno, naštěstí žádná z nás nebyla ten večer naostro. Vlastně byla. Alice, ta nikdy nenosí spodní prádlo, ale to jsme to věděly, takže se těch hrátek tolik neúčastnila. Už nevím, která z nás vytáhla telefon a začala to všechno dokumentovat. Prý až zítra vystřízlivíme, abychom měly nějakou památku.

V tom se do toho vložil ten kluk, jestli náhodou nechceme vyfotit. Bylo nám všem jasné, že se chce podívat z trochu větší blízkosti. Než stihla kterákoli z nás něco říct, vrazila mu Eva telefon do ruky a rozjela to snad ještě víc.
Při těch tanečkách a dovádění mi pak šeptala do ucha, jak po mně náš fotograf pokukuje. Eva mě pochvíli vyměnila za jinou, snad aby o nás dvou nemyslel, že jsme teplé, i když u Eva… ta byla pod obojí, někdy kluci, někdy holky, někdy obojí najednou.

Najednou jsme tančily v kruhu. Holky si podávaly ruce, ze začátku se potkaly uprostřed, zatančily si spolu a pak se odstrčily. Alkohol ve spojení s tancem odváděly svou práci více než dobře. Tak jsem se samozřejmě taky nechala vytáhnout a ani jsem neprotestovala, když Evina ruka projela rozparkem šatů a odhalila mé pozadí. A pak to přišlo. Tanec uprostřed kola se začal vynechávat s tím, jak se víc rozjela hudba, a už jsme se jen přetahovaly z jedné strany na druhou.

Ten kluk nás pozoroval a chvílema nad tím kroutil hlavou.
Stála jsem proti němu, Jana na druhé straně natáhla ruku. „Připravená?“ zeptala se.
„A na co?“ zakoktala jsem zmateně odpověď.

To už si mě táhla k sobě.
„Doufám, že tě chytí,“ vykřikla, když jsem ji míjela.
Ve chvíli, kdy mě víc odstrčila mi to došlo. Ona mě na něj schválně poslala.
„Ty potvoro!“ křikla jsem směrem k ní.
„Užij si to,“ byla její odpověď.

To už jsem se ale řítila na sloup a na toho kluka, co tam stál. Stihla jsem ještě vykřiknout.

*** Jeho pohled ***
Holky to celkem slušně rozjížděly, ale já začínal mít žízeň, zrovna jsem koukal směrem k baru, jak je tam obsazeno, že bych si pro něco došel.

„Pomoooc!“ ozval se výkřik a já zahlédl červenou šmouhu řítící se přímo na sloup za mnou.
Tohle nedopadne dobře, blesklo mi hlavou. Rychle jsem se přesunul kousek vedle a natáhl ruce, abych ji mohl zachytit. Nebyla to žádná muší váha a měla slušnou rychlost, takže mě pěkně přimáčkla ke sloupu až jsem vyhekl. Naštěstí jsem ji zachytil a pomohl jí se postavit.
„Díky,“ špitla.
„V pohodě?“ zeptal jsem se.
„Jo, asi jo,“ odpověděla po chvíli a udělala vrávoravě pár kroků až jsem ji musel pro jistotu podepřít.
„Nepůjdem si sednout a napít se?“ nadhodil jsem.
„Myslím, že jsem pila dost, ale nějaké nealko by bylo fajn.“

Došli jsme na bar, objednal jsem kolu a chvíli jsme si nezávazně povídali. Vypadalo to, že se sotva drží na nohou, tak jsem jí navrhl, že bychom se mohli jít trochu projít ven. Hlavou mi samozřejmě kolotoč myšlenek, kam bych ji mohl zatáhnout a užít si s ní.

*** Její pohled ***
Byl celkem pohotový, a hlavně i tak trochu gentleman, stoupl si mezi mě a sloup. Náraz do něj jsem trochu přehrávala i to vrávorání. Nakonec mě vzal alespoň na kolu. Chvíli jsme si povídali o blbostech, trochu se vytahoval, asi chtěl udělat dojem.

Když jsem sestupovala z barové stoličky, špatně jsem šlápla a málem upadla, asi to připisoval alkoholu, protože nadhodil, že se půjdeme ven vyvětrat. Bylo mi jasné, co by rád. Podívala jsem se na něj, nebyl špatný a já v podnapilém stavu byla docela nadržená, tak jsem svolila.

Došli jsme někam za roh, kde bylo přítmí a volná lavička. Vrhnul se na mě a začal mě líbat. Jak se ke mně tisknul, cítila jsem jeho tuhnoucí péro. Musela jsem tam zajet rukou, abych si byla jistá, čekala jsem něco trochu většího.

*** Jeho pohled ***
Dovedl jsem ji za roh, kde stávala lavička. Sotva jsme byli z dohledu, začala mě líbat. Musela být fakt nadržená, protože po chvilce mi sjela rukou mezi nohy a přes kalhoty mi ho honila. Nelenil jsem a začal jí to oplácet.
Rukama jsem zajel pod šaty a začal zkoumat její kalhotky. Během chvilky jsme byli na lavičce, ona bez kalhotek, já se svým velkým tvrdým pérem trčícím z poklopce. Chvíli ho obdivně pozorovala, pak se otočila na stavila mi zezadu. Vrazil jsem ho do ní a divoce přirážel. Byla to slast, šukat takovou holku. Vrtěla zadkem a vycházela mi vstříc. Hlasitě u toho hekala.
„Ano… už budu…,“ hekal jsem.
„Jo… do mě… do mě…“ odpovídala mezi vzdycháním.
Cítil jsem, že už to na mě jde. Chvíli jsem uvažoval, že jí zkropím ten nádherný zadeček, ale když toužila po tom, mít to v sobě, kdo by odolal. Prudce jsem přirazil a pustil to do ní.
„Bože, bylas fakt dobrá,“ řekl jsem, schoval ulepený ocas do trenek a zmizel v přítmí. Stejně jsem chtěl jít už domů.

*** Její pohled ***
Byl nedočkavý, sotva jsem stihla ohmatat to jeho překvapení v kalhotách, už ze mě rval kalhotky, div je neroztrhal. Dotlačil mě k lavičce a tam se vytasil s tím svým lofasem. Hrdě mi ho ukazoval, jako by byl největší na světě. Aby si náhodou nedělal iluze, že mu ho vykouřím, otočila jsem se.
Na nic nečekal a vrazil do mě tu svou žížalu. Skoro jsem ho ani necítila, ale snažila jsem se najít takovou pozici, ve které bych si to aspoň trochu užila. Moc se to nedařilo. Tak jsem byla rozhodnutá zahrát mu divadlo, abych to měla brzo za sebou.

Hekal a funěl mi za zády a nebýt toho, jak do mě strkal, ani bych nevěděla, že něco dělá.
„Joo… už budu… už budu…“ začal hekat.
„Jen ne do mě… hlavně ne do mě…“ upozorňovala jsem ho.
„Aaaahh…“ vyhekl a přirazil tak, až jsem málem upadla.

Zahrála jsem mu orgasmus. Vydýchala se a narovnala se, abych si urovnala šaty. On najednou nikde nebyl a já cítila, jak mi cosi lepkavého teče po stehnech. Ten hajzl to pustil do mě. Do očí se mi draly slzy.

„Silvo!! Silvo!!!“ slyšela jsem, jak mě holky volají.
Rychle jsem se utřela. A šla za nimi.

Author

Subscribe
Upozornit na
guest
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anton

Trysky se posunuje na nejvyšší příčku plodnosti zdejších povídkářů a dělá to (z mého pohledu) velmi dobře. Každý příběh je jiný. Tady to zpočátku vypadá na férovou hru na náhodné setkání, kdy se náhodě musí pomáhat, ale vyznění už zdaleka optimistické není. Bohužel, i tohle je něčí život. Být narcistním sobcem je tak snadné…

Marťa

Krásně se ti to zvrtlo. Myslím si, že povídek s dobrým koncem máš plno. Líbí se mi pohled na večer v baru z různých úhlů. Z pohledu ženy i muže . Rozhodně musím opět pochválit tu hru s textem. Rozvíjení děje i hodně nečekaný konec.

Shock

Večírek a sex v pohledu obou aktérů je zábavný. Hlavně on si myslí, jakej není samec…. pobavilo mě to.

Petr

Psychologizující erotická povídka, jako jing a jang, dva pohledy. Povídka pobavila i vzrušila.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk