Zlobivá holka 04

Toto je 4 díl z 4 v seriálu Zlobivá holka

Upíjel jsem na zápraží pivo a snažil se ignorovat Johanu, která se přes volné šortky snažila probudit k životu můj ochablý penis. Musím přiznat, že náruživost, s jakou si vynucovala sex, mě vyčerpávala. Byť byla poměrně vynalézavá, mé tělo mělo určité limity, s kterými si nedovedla poradit ani ona.
„Nech mě chvilku oddechnout,“ povzdechl jsem si.
„Šetříš si to pro mámu?“ odtáhla se naštvaně.
Vlastně měla pravdu. Magda měla za chvíli přijet a pořád jsem doufal, že náš poslední zážitek bude mít ještě pokračování. Johana to musela vycítit ženskou intuicí, protože jsem od ní slyšel každou chvíli uštěpačnou narážku.

Jako na zavolanou jsem v dáli zaslechl přijíždějící auto. Vstal jsem, abych Magdu přivítal a nechal Johanu, aby vychladla. Věděl jsem, že stačí pár minut a bude zase v pohodě.
Ukázalo se, že jsem měl pravdu. Jakmile Magda zaparkovala, hnala se k ní Johana jako velká voda, aby se s ní přivítala a po špatné náladě nebylo ani památky. Trochu rozpačitě jsme se potom s Magdou přivítali i my. Letmá pusa na tvář, nic víc, přesto jsem cítil napětí, které mezi námi panovalo. Všimla si toho i Johana, která uraženě odkráčela do svého pokoje.

„Co jste si udělali?“ zajímala se Magda.
„Nic, vždyť ji znáš,“ zabručel jsem.
„Jen aby,“ zapochybovala.

Pomohl jsem jí s věcmi do malého pokojíku v podkroví, kde obvykle spávala. Při vybalování mi vyprávěla o problémech v práci, moc jsem ji však nevnímal. Pořád jsem zrakem sklouzával k jejímu poprsí obepnutého těsným tričkem.
„Posloucháš mě vůbec?“ otočila se ke mně výhružně, když jsem jí dlouho neodpovídal. Rychle jsem odvrátil zrak, bylo však už pozdě. „Myslíš taky na něco jiného?“ zavrtěla vyčítavě hlavou. „Jako by ti to minule nestačilo,“ stačila dodat, než nás vyrušila Johana.

 „Radši nechci vědět, co tady provádíte,“ ušklíbla se.
„Nech toho, taky se neptám, co tady děláte, když tu nejsem,“ odbyla ji Magda.
Johana vzteky zrudla.
„Tak vidíš,“ odtušila klidně Magda.

Johanin provinilý výraz nás prozradil, Magda to však nijak nekomentovala. Občas jsem ji ale přistihl, jak si mě prohlíží zvláštním pohledem, který jsem nedokázal rozluštit. Johana se nás držela jako klíště a nebyl čas, abychom si promluvili v soukromí.

Až k večeru se mi podařilo odchytnout Magdu v kuchyni, když si nalévala víno. Přitiskl jsem se k ní zezadu a objal ji přes ňadra.
„Nech toho,“ zavrtěla se, ale nijak se nebránila, když jsem se k ní hladově přitiskl. Zabořil jsem hlavu do jejích vlasů a nasál jejich vůni. „Tohle jsme měli dělat tenkrát a ne teď,“ zasmála se, když jsem se jí přitom pokusil rozepnout džíny.
Jako na potvoru nás opět vyrušila Johana. Odskočil jsme od sebe, Magda si rozpačitě upravovala vlasy, zatímco jsem se snažil neúspěšně  zamaskovat jasně zřetelnou bouli na poklopci. Johana si mě vyčítavě přeměřila a potom odešla, aniž by cokoli komentovala. „Máš pěknej průšvih,“ zasmála se Magda.

S postupujícím časem a množstvím vypitého alkoholu se atmosféra vyčistila. Polehával jsem na gauči a jen zpovzdálí vnímal tlumený rozhovor z druhé strany pokoje. Bylo mi jasné, že jsem hlavním tématem, protože mě občas přejely pohledem, aby potom vyprskly smíchy. Potají jsem si vychutnával podívanou, kterou mi nabízely. Vzájemná podoba se nedala zapřít, stejný tvar obličeje, stejný nos, stejná barva vlasů, jen v bocích měla Magda pár kilo navíc, což mi naprosto nevadilo.  Samozřejmě si mého zájmu všimly, díky čemuž okolnosti nabraly zajímavý spád.

„Docela by mě zajímalo, na co Luděk myslí,“ zamyslela se přiopile Johana. „Určitě zase na nějaký sprosťárny.“ 
Magda jí něco zašeptala do ucha, chvíli se domlouvaly a potom se zlehka, jemně políbily.
Okamžitě jsem zpozorněl, protože se mi ihned vybavila vzpomínka na Johanu hladící Magdina prsa.

Jak se polibek prodlužoval, zapomínaly na okolní svět. Tentokrát si vyměnily role, Magda horečnatě prozkoumávala dceřina ňadra s rukou zasunutou pod volným tričkem a má erekce začínala být až bolestivá. Nepřemýšlel jsem a rychle osvobodil svého kamaráda, což samozřejmě neuniklo jejich pozornosti.

Mami, podívej se, co dělá,“ vypískla Johana. „A to jsme si daly jenom nevinnou pusu.“
V žádném případě bych to tedy nenazval nevinnou pusou, ale rozhodně jsem se nemínil hádat. Magda při pohledu na můj ztopořený ocas náhle vystřízlivěla. „Nebudu vám tady překážet,“ zvedla se k odchodu.

Zklamaně jsem svěsil hlavu, protože se zdálo, že slibný začátek nabere nečekaně rychlý konec. Johana ji však chytla za ruku, kterou mermomocí nechtěla pustit. Nakonec Magda podlehla a znovu se k ní přitiskla. Během mazlení se jí Johana pokusila vysoukat tričko. Po krátkém zápolení se Magda vzdala.
Boj o podprsenku byl delší, přesto opět prohrála. Johana při pohledu na její nahá ňadra vypískla a přisála se k nim jako nemluvně. Dráždivý pohled na matku s dcerou mě neskutečně vybičoval. Odkopl jsem šortky uvízlé mezi kotníky a odvrávoral k nim. Magda mě bez námitek chytila za ocas a krátce pohonila. Přitom si mě přitahoval stále blíž, dokud jsem se žaludem téměř nedotýkal jejích úst. Krátký okamžik vzdorovala, ale potom nechala čuráka vklouznout mezi pootevřené rty.

Johana se odtrhla od jejích nalitých bradavek a trochu žárlivě sledovala, jak si užívám zkušené laskání matčiných úst.
„Takhle se ti brzy udělá,“ komentoval uštěpačně mé vzrušení. Trochu natruc se pokusila Magdě svléknout džíny. Stejně jako mě i ji překvapilo, když se Magda nadzvedla, aby jí to ulehčila. Stahovala je společně s kalhotkami, při pohledu na Magdino obnažené přirození se mi zatajil dech.

Magda nechala vyklouznout ocas z úst a nedočkavě si projela kundičku, přitom se mi vyzývavě zadívala do očí. Nejistě jsem se otočil k Johaně, která odevzdaně přikývla. Strhal jsem ze sebe zbytek oblečení a nalehl na Magdu. Nedočkavě mi pomohla rukou, potom už stačilo jenom přirazit a byl jsem v ní. Všechny ty roky trápení byly najednou pryč. Magda mi se zaúpěním vyšla vstříc, během chvíle jsme našli společný rytmus a vychutnávali si naše spojení. Věděl jsem, že nevydržím dlouho, přesto jsem se neúspěšně snažil oddálit vyvrcholení.

„Ještě chvilku,“ zasténala Magda. „Prosíííím… ještě… chvilku,“ lapala po dechu.
Nedokázal jsem se zastavit, zběsile jsem na ní zmítal v předzvěsti rozkoše a zapomněl na okolní svět. Ještě jsem naposledy přirazil, vzápětí jsem se zvířecím skřekem ztuhl v křeči a ejakuloval do Magdy, která vyvrcholila ve stejný okamžik.

„To bylo teda něco,“ vydechla Johana, která nás celou dobu sledovala s rukou zabořenou v kalhotkách.
„Ale ty jsi z toho zase nic neměla,“ politovala ji Magda soucitně.
„Já myslím, že jo,“ vytáhla Johana ruku z kalhotek.
„To se nepočítá. Budeš si ale muset chvilku počkat,“ kývla Magda významně k mému ochablému údu.

Jenomže Johana nechtěla čekat. Přisedla si k nám a přitáhla si Magdinu ruku do klína. „Johanko, to nemůžu,“ vydechla Magda, v rozporu se svými slovy jí ale přes kalhotky hladila kundičku.
„Jenomže já to chci,“ stahovala ze sebe Johana rychle kalhotky, než si to matka rozmyslí.

Čekala vsedě na kraji s vyzývavě roztaženýma nohama.  Magda se na mě nešťastně podívala, a potom před ni sklouzla na podlahu. Bez dechu jsem sledoval, jak nesměle políbila dceřino nahé břicho. Pomalu ústy sjížděla níž a níž, Johana přerývaně oddechovala a povzbuzovala ji, aby pokračovala.
„Mami… teď už to musíš udělat… prosím,“ tlačila si její hlavu hlouběji do klína. Magda něco nesrozumitelně zamumlala, ale pokračovala, dokud se Johaně z úst nevydralo táhlé zasténání. Teď už nebylo pochyb o tom, co se přede mnou odehrává. Horečnatě jsem se snažil probudit k životu vystříkaný ocas, bohužel pro tuto chvíli neúspěšně.

Konečně se Johana udělala. Tiše vypískla a zkroutila se do klubíčka. Magda ke mně nevěřícně zvedla oči, jako by si právě uvědomila, co udělala.  Svezl jsem se k ní na podlahu a políbil ji. Vzrušovalo mě, že líbám ústa, kterými před chvílí uspokojila svou dceru. Hladově jsme svíjeli v objetí, čurák mi pomalu ožíval a během pár minut jsem byl znovu připravený. To už se k nám přidala i Johana, poctivě jsem se věnoval oběma, abych nakonec zkropil jejich těla sprškou semene.

K ránu jsme se rozpačitě vytratili do svých pokojů. Probudil jsem se až k poledni, přivítala mě vůně smažících se řízků. Stále nahý jsem se připotácel do kuchyně, kde mě Magda přivítala opovržlivým pohledem. „Aspoň se obleč, myslím, že to už včera stačilo,“ odsekla na můj pozdrav.
„Děláš, jako bych tě k něčemu nutil,“ bránil jsem se.
„O tom se s tebou nebudu bavit,“ vypěnila vztekle.
V plavkách a zástěře jí to neskutečně slušelo. Proti její vůli jsem ji objal a políbil.
„Teď ne,“ vykroutila se z mého objetí a uhladila si rozcuchané vlasy. „Stavím se za tebou, až  odvezu Johanu na praxi,“ vydechla při vědomí své slabosti.

Po obědě jsem zklamaně sledoval, jak se Johana balí a přemýšlel, kterou z nich mám radši. Nejraději bych měl obě, ale tušil jsem, že by s tím ani jedna z nich nesouhlasila. Vyřešila to Johana, která mi na rozloučenou zašeptala do ucha, abych byl na mámu hodný. Kdyby mě přitom nenápadně nestiskla v rozkroku, tak bych jí to uvěřil. Takhle jsem hlavu zamotanou ještě víc, než před malou chvílí. Nakonec jsem nad tím mávl rukou a rozhodl se to nechat svému osudu. Jak to dopadlo si nechám pro sebe, protože nemusíte vědět všechno.

I tahle povídka má svou dlouhou historii. Začalo to jako obyčejná povídka o mladé holce, kterou jsem napsal během víkendu. Jenomže jí něco chybělo, jak mě správně upozornil člověk, kterému v podobných případech bezmezně důvěřuji. Nechal jsem ji dlouho ležet v archivu, protože jsem nevěděl, co s ní. Potom mě ale znenadání napadlo řešení. „Už zase incest?“ pomyslel jsem si. Jenomže právě příchuť zakázaného ovoce téhle povídce dodala šmrnc, jak tedy aspoň doufám. Pokud se vám líbila, budu rád za Vaše komentáře.

Author

Navigace v seriálu<< Zlobivá holka 03
Subscribe
Upozornit na
guest
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terk

Dobra historka – jako vzdy. Pisete moc dobre.

Gourmet

Líbilo se mi to, pevně věřím, že ještě bude nějaké pokračování.

Milda

Uteklo mi něco mezi 2 a 3 dílem? V začátku tohoto dílu je pár odkazů na něco z minula s Magdou, ale ta se ve 2 díle jen mihla.

Anton

Postava Magdy se mi líbí čím dál víc. Je živá, skutečně ženská – bratr v žádném okamžiku neví, na čem vlastně je. Moc pěkné. Jak už jsem psal mnohokrát, mám rád příběhy, které mají i konec. Takže pokud ses rozhodl to takto ukončit, tleskám.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk