Vyprávění 06

Toto je 6 díl z 14 v seriálu Vyprávění

Tak jsem opět tady s dalším vyprávěním mého příběhu, po prvním milování s matkou.

Poprvé jsem ochutnal pocit šukání v matčině mušličce a bylo to úžasné. Jistě, hlavně šlo o ten vzrušující pocit něčeho nemravného, zakázaného, ale přitom nádherného. Milování z lásky je mnohem krásnější, než pouhý sex pro ukojení životní potřeby. Určitě mi to většina z vás potvrdí z vlastní zkušenosti. Tak víte jak jsem se cítil těsně předtím, než jsem usnul v široké matčině posteli s rukou na jejích nádherných ňadrech, zatímco její ruka lehce svírala ochablého natěšence.

Ještě dlouho po vyvrcholení, jakmile se nám jen trochu uklidnil dech, jsme se vzájemně laskali a mazlili, protože to je stejně krásné a také důležité, pro ten celkový prožitek. Lituji ženy, jejichž milenci se po vypuštění semene odvalí, otočí zády a začnou chrápat. Nakonec nás však únava přemohla a konečně jsme usnuli, přestože stále bylo ještě dopoledne.

Když jsem se probudil, nemohl jsem věřit tomu, že ležím v matčině posteli a to co se stalo, nebyl jen krásný sen, jaké se mi zdávaly předtím.
Postel vedle mne byla již byla prázdná a jen v dáli jsem slyšel zvuky vycházející z kuchyně, ve spodním patře.
Pomalu jsem vstal a stále nahý sešel dolů. Nakoukl jsem do otevřených dveří kuchyně a spatřil matku jen v zástěře na nahém těle, jak dokončuje oběd.
„Dobré ráno mami!“ pozdravil jsem mamku otočenou ke mne zády.
„Snad dobré poledne ty lenochu. Ještě, že je sobota a nemusím do práce a ty na přednášky. Podívej, kolik je hodin, málem jsem spálila maso. Oběd bude za chvilku,“ odpovědala a čile dávala na stůl talíře a příbory.
„Hned jsem tady, jen se skočím osprchovat!“ otočil jsem se a spěchal do koupelny.

Musím říci, že ta sprcha byla jako balzám na mé tělo ale i vědomí. Konečně mne pořádně probudila a povzbudila. Utíral jsem se do osušky a přemýšlel, jak se vlastně náš současný stav bude vyvíjet dál. Věděl jsem, že jsme překročili Rubikon a už nejsme matka se synem, ale milenka s milencem. Přesto však jsem byl jejím synem a ona mojí matkou.
No a pak byl oběd a po obědě a krátké relaxaci, jsme se dohodli, že si dopřejeme procházku a zajdeme na dobrou kávu s nějakým zákuskem.
Tak nám ten den krásně uběhl a nakonec jsme seděli v obýváku a sledovali televizní zprávy.

Všiml jsem si již dříve, že matku přepadají jakési chmury, byla trochu roztržitá, jako by neustále na něco myslela. Po očku jsem ji sledoval a zjistil, že vůbec nesleduje co v televizi říkají, ale její pohled byl stále jakoby nepřítomný.
„Stalo se něco mami?“ konečně jsem se odvážil zeptat.
„Proč myslíš? Co by se mělo stát?“ odpověděla, jakoby se vytrhla ze snu.
„No připadáš mi trochu nepřítomná a stále zamyšlená. Neřekneš mi o co jde, co tě trápí?“ dotíral jsem.

Chvíli bylo ticho. Seděla dál bez hnutí a jako by se jí zamžily oči.
„Tak co ti je mami? Netrap mě!“ téměř jsem prosil, když jsem viděl její neklid.
„Máš pravdu, stejně ti to musím říci, protože se to týká nás obou,“ konečně ze sebe vypravila.
„Proboha, snad zase nechceš mluvit o morálce a o tom, že jsme přece jenom matka ze synem. To jsme snad již probrali a vyřešili, ne?“ lekl jsem se představy, že by chtěla nakonec náš nádherně začínající nový vztah končit kvůli takové banalitě, jako jsou lidské předsudky.
„Ne, ne, ne, to ne, to určitě ne. Ale obávám se, že jde o něco horšího, o větší problém!“ napínala mě dál. „Víš, jde o to, že já neberu již řadu let žádně pilulky proti početí a ani jinou ochranu,“začala ze sebe pomalu soukat.
„Počkej, počkej, mami, chceš řící, že nepoužíváš žádnou antikoncepci?“ zvolal jsem nevěřícně.
„Ano, a proč bych ji taky měla používat? Měla jsem tady syna kterému jsem věnovala všechen svůj volný čas a vůbec mě nenapadlo, že by mezi námi měl vzniknout nějaký intimní vztah. Díky lásce k tobě a i radosti z mé práce, jsem sex jako takový ani nepostrádala a o nějaký flirt jsem vůbec nestála. Proto jsem přestala antikoncepci nakonec používat, protože jsem ji prostě nepotřebovala,“ vysvětlovala mamka a já začal tušit o co jde.
„Ale maminko, ale ty jsi mne nechala v sobě až úplně do konce! Ještě jsi mne k sobě tiskla, jako bys měla strach, že z tebe uteču dříve, než budu stříkat!“ připomínal jsem nechápavě ty krásné okamžiky.
„Ano drahý, máš pravdu. Ta touha ucítit tě v sobě, jak vypouštíš svoje sperma do mne, mi zcela zatemnila mysl. Vůbec jsem si neuvědomila to, že nejsme chráněni a jaké důsledky to může přinést!“ svěřovala se upřímně.
„Ale mami, přece nemusí být hned tak zle. Možná ani nejsem schopen dělat děti, nebo pro to nebyla ta nejvhodnější chvíle. Vždyť víš přece, jak to chodí u žen,“ utěšoval jsem nejen ji, ale i sebe.
„No právě, že to vím. Vím, že jsi schopný, jako byl tvůj otec, než nás opustil a někde zemřel. A s těmi plodnými dny je právě ten největší problém, přicházejí totiž právě dnes…“ bála se větu dokončit.

Konečně se mi rozsvítilo a došla mi celá situace. Poprve jsme se spolu milovali a možná jsem ji hned udělal dítě! Naše dítě! Dítě vzniklé z lásky! Co víc si přece může člověk přát! Vyskočil jsem ze svého křesla a sevřel mamku do náruče.
„Ale mami, to je přece úžasné! Chceš říci, že by z našeho ranního milování mohlo vzniknout naše dítě? Jako památka na ten nádherný den? No to by byla ta nejkrásnější připomínka našeho prvního milování, nemyslíš? No to je úžasné! Já budu mít dítě se svojí největší láskou, s člověkem který je mi nejdražší na světě! A ještě to bude můj vlastní sourozenec!“ drmolil jsem neschopen souvislé věty a uvažování.

„Počkej, počkej ať mně neudusíš. Za prvé nevím, co tě na tom tak těší, pamatuj si, že mi je třicet osm let a to již začíná být pro ženy věk nepříliš vhodný na děti. Za další, nežijeme ve vzduchoprázdnu, jsou okolo nás lidé kteří nás znají a mohlo by je zajímat, kdo je případným otcem. No a v neposlední řadě existuje, i když malá možnost, že jsou mé obavy zbytečné,“ uklidňovala mě matka a odstrkovala něžně od sebe, abych ji snad v euforii neudusil.

„Ne mami, to ne. Podívej, ty první dvě obavy jsou zbytečné. Tvůj věk je právě nejvhodnější pro početí dítěte. Jsi naprosto zdravá, stejně jako já, takže nějaká komplikace z této příčiny nehrozí. Ta doba, kdy se počínaly děti v osmnácti letech a ve dvaceti si dívky mysleli, že jsou již staré panny, je přece pryč. Známe přece okolo sebe mnoho příkladů, kdy mají ženy děti ve věku jaký máš ty, dokonce i vyšším. Takže toho se vůbec neboj. A co se týká těch lidí, to už jsem přece probírali. Nebyla bys první žena v okolí, která je sama a má dítě. Takový je dnes svět!“ snažil jsem se rozehnat matčiny chmury a obavy.

„Víš Jiří, tobě se to mluví. Jsi ještě mladý a nezkušený. Mít dítě je důležité rozhodnutí, ovlivní celý následující život jak jeho, tak rodičů. Přiznám se ti, že mne mnohokrát napadla myšlenka a touha, mít ještě jedno dítě. Pořád jsem se obávala toho, že jsi jedináček, mohlo se to negativně podepsat na tvém dospívání a vývoji a také jsem věděla, že dospěješ a zůstanu sama. Ale čas plynul a já nenašla a později ani nehledala někoho, kdo by se mohl stát otcem mého dalšího dítěte. Naštěstí tě to, že jsi vyrůstal jako jedináček nijak nepoznamenalo. Nejsi žádným rozmazleným sobcem, ani člověkem který si myslí, že je vše tvoje a musíš mít vše na co si vzpomeneš,“ pokračovala ve svém výkladu, ale já již byl myšlenkami někde úplně jinde.

Budeme mít(možná) díte! Nemohl jsem uvěřit tomu, co se možná stane. Zatímco já cítil radost a hlavně určitou hrdost, na mamce byly stále vidět rozpaky a nejistota.
„Ale no tak, mami, co se pořád mračíš? Já doufám, že se tvoje předpověď splní a budeš těhotná. Už se na to těším, jak ti poroste bříško a budeš ještě krásnější, než jsi dosud. A víš na co se ještě těším? Jak se budeme spolu milovat, ty s narůstajícím bříškem a já plný vzrušení, že v sobě nosíš plod naší lásky!“ chrlil jsem ze sebe slova naivní útěchy.

„Ty chceš aby ze mne byla neforemná ženská s břichem? Ani by ses třeba již nechtěl s těhulí milovat. Pamatuji si to ještě dobře, jak to vypadalo s tvým otcem. Dokonce se odstěhoval z ložnice, aby se na mne nemusel koukat! Jako bych byla snad prašivá či co,“ již trochu uvolněněji oponovala mamka.
„Mami, právě naopak! Když o tom takhle mluvíme, úplně mně vzrušuje ta představa, jak se spolu milujeme. Opatrně, ale o to s větší chutí. Přímo to vidím… tebe již s nádherným plným břichem, jak přede mne pomalu, opatrně klekáš na posteli a nabízíš mi k pomilování tvojí nedočkavou rozžhavenou kundičku k pomilování zezadu! Víš přece, že při této poloze je prožitek nejsilnější pro oba a bezpečný pro miminko.
Bože, úplně to vidím, jak si rukou rozevíráš kundičku, naběhlou těhotenstvím, ale hlavně touhou. A druhou ruku natahuješ dozadu, abys mne mohla zavést do sebe. Neříkej mi, že tě ta představa rovněž nevzrušuje. Já se těším na milování se svojí těhotnou mamkou a na ten nádherný pocit slastného uvolnění, až ti budu plnit hladovou štěrbinku semenem, jako bych podával výživnou bílkovinu našemu nenarozenému dítěti. A ty mi za odměnu nabídneš ochutnat mléko z tvého naběhlého prsu!“ rozpálila mne tato představa na nejvyšší možnou míru.

Podíval jsem se na mamku a viděl, že se její výraz změnil. Už to nebyla nejistá tvář, vyzařující obavy, ale tvář prosluněná úsměvem a plná čekávání.
„Bože, ty tedy dovedeš přesvědčovat a oba nás rozpálit. Vždyť ani nevíme, jestli po tom našem ranním milováním skutečně otěhotním. Třeba ty moje obavy jsou zcela zbytečné!“ zmrazila mé nadšení mamka.
„Ale mami, tak nejdříve mě tady strašíš a naladíš a pak mne takto srazíš. Já bych si skutečně přál, aby se nám to povedlo, zplodit naše dítě, jako ztvrzení naší lásky. A stejně tak bych si přál milovat se s tebou tak, jak jsem to popisoval. Podívej, jak mne to vzrušilo!“ ukázal jsem do svého klína, v němž se již tyčil pořádný stožár.
„Tak dobře, miláčku. I já bych si přála mít ještě dítě a mít jej s tebou. A abychom měli jistotu, že se tak stane, chci abys mne pomiloval tak, jak si mi před chvílí popisoval!“ po chvilce mlčení a váhání k mému překvapení a potěšení řekla matka.

Zavalila mne vlna lásky a vzrušení. Zíral jsem nevěřícně na ni, jak vstává a vztahuje ke mně ruku. Jako v tranzu jsem šel za ní, do její ložnice, s tou úžasnou pohodlnou postelí. Cestou tam jsme se postupně zbavovali oblečení, až jsem před tou postelí stáli úplně nazí. Civěl jsem téměř s otevřenou pusou na nádherné zralé tělo, které mi bude za chvilku zase patřit. Na dmoucí se prsy, jejichž hroty budu líbat a které se v budoucnosti nalejí až k prasknutí, mlékem pro naše dítě. Zíral jsem, jak si pomalu kleká na postel a s vyzývavým pohledem se obrací na mne, stojícím za ní.

„Nenech mne čekat dlouho, drahý. Správně jsi popisoval jak jsem vzrušená a roztoužená. Přesvědč se sám, jak jsem již vlhká a nedočkavá, ucítit tě v sobě. Pomiluj mne a nezapomeň, že musíme naše děťátko udělat pořádně! A chci aby to byl chlapeček, tak nezapomeň udělat i ten maličký uzlíček mezi jeho nožičkama, bude jej určitě potřebovat!“ žertovně pronesla mamka.

Pak už to bylo přesně tak, jak jsem ji předtím popisoval. Pomalu jsem přiklekal za ní na postel. Viděl jsem, jak jedna její ruka rozevírá rtíky kundičky, zatímco druhá ruka sahala po mém nedočkavci, aby jej zavedla do sebe. Uvědomil jsem si, že vlastně nedošlo k žádné milostné předehře, ale ta představa vyvolaná mým vyprávěním, nás oba vzrušila natolik, že jsme žádnou předehru vlastně ani nepotřebovali.

Poznal jsem to hned, jak matčina ruka nedočkavě uchopila můj tvrdý kolík a přitáhla jej mezi rozevřené pysky nastavené kundičky. Přesvědčilo mne známé vlhko a horko rozpáleného pohlaví a já se ujal svého úkolu, dokončit to, co jsme ráno možná řádně neprovedli.
Jakmile jsem do ni zajel na doraz celým namlouvákem, přitiskla na něj ruku vsunutou pod sebe. Dávala tak pozor, abych z ní náhodou nevyklouzl. Jemně mi také masírovala varlata, jako by je chtěla povzbudit k co největší tvorbě té životodárné bílkoviny. Byl to nebesky rajský pocit a rychle se blížil ten okamžik, kdy do ni vystřelím další dávku spermií, aby oplodnily její vajíčko, pokud se tak ještě nestalo!

Přidržoval jsem si ji za boky a chvílemi hladil a mačkal volně visící prsy. Dlouhými tahy jsem v ní jezdil, jak nejlíp jsem dovedl. Jako z dálky jsem slyšel jemné, tiché sténání, zatímco její zadek zkušeně vycházel vstříc mým přírazům. Byli jsme oba v milostném tranzu. Nesmírné vzrušení z toho, co se právě snažíme dokončit, nás oba zcela ochromovalo.
Už, už jsme cítili, že se blíží naše společné vyvrcholení, když tu náhle zastavila naše pohyby.

„Počkej Jiří, raději si lehnu na záda, abych mohla zvednout nohy a udržet tak semeno v sobě co nejdéle, aby nevyteklo ven!“ vysvětlila přerušení naší soulože a také jsem tak učinili.
Tak jako ráno, ležela teď mamka na zádech s široce roztaženýma nohama. Uchopil jsem je pod koleny a položil na ramena. Byla to stejně vzrušující a pohodlná poloha, jako předtím a hlavně, ani kapka spermatu nemohla přijít nazmar!

Byli jsme oba tak vzrušení, že to nemohlo trvat déle. Nejdříve jsem uslyšel sténání podstatně hlasitější, než předtím a pak se do mých zad opět zabořily její dlouhé, pěstované nehty. Dávala mi tak najevo, že její vyvrcholení právě začíná a to měl být signál pro mne. Ostatně, nebylo to potřeba. Téměř ve stejném okamžiku jsem ucítil, jak mého ptáka začínají svírat poševní stěny. Vnímal jsem její milostné šťávy a v tomtéž momentě jsem explodoval i já.

„Už, už, už jsem! Cítíš mamko, jak to do tebe stříkám? Otevři se pro mě a vpusť moje semeno až do svých rodidel!“ skučel jsem vzrušen na nejvyšší míru a prudce vrážel cukajícího se čuráka co nejhlouběji.
„Ano, cítím to, cítím. Jen pojď, dej mi semeno pro našeho synka. Nastříkej mi ho až úplně dovnitř!“ odpovídala stejně na nejvyšší míru vzrušená.

Jako v divokém snu jsme divoce přiráželi proti sobě. Její pochva mi sevřela penis a doslova jej ždímala, dokud jsem ji nenaplnil po okraj semenem, nesoucím nový život. Nohy mi zaklesla za záda a držela mě tak dlouho, dokud jsem se nevyprázdnil do poslední kapky.

„Zůstaň ve mně prosím, chci tě v sobě cítit ještě chvíli!“ prosila a svírala mě dál v objetí svých stehen, zatímco její ruce mi již jen hladily do krve rozškrábaná záda. Bolest jsem ani necítil, takové bylo v té chvíli moje vzrušení. Jen pomalu jsme popadali dech až konečně sevření stehen i rukou povolilo.

„Opatrně prosím, pomaloučku, ať to ze mne nevyteče!“ upozorňovala mamka když cítila, jak pomalu vytahuji již změklého ptáka z její dělohy ven.
Skutečně, milimetr po milimetru jsem pomaloučku vyjížděl z toho štědrého těla, až jsem konečně znaveně klesl vedle ní. K mému pobavení držela nohy ještě dlouho zvednuté a při tom na vchod naplněné mušličky tiskla dlaň. Teprve když ji únava zmohla, spustila nohy a uvelebila se vedle mne.

Leželi jsme vedle sebe a drželi se za ruce. Znavení, ale šťastní s přesvědčením, že jsme naplnili naše očekávání. Že jsme zaseli semínko nového života a plod naší lásky. Netušil jsem v té chvíli, že nezůstane osamocen, ale k tomu ještě dojdeme.
Tím večer pro nás ještě neskončil. Byla před námi celá noc a je vám jistě jasné, že jsme ji využili beze zbytku. Ještě dvakrát jsme si zopakovali ten proces zrození života. A určitě bychom rádi pokračovali, kdyby mi na to stačily síly a hlavně semeno!

Tak skončil ten pro nás důležitý předěl a vlastně začátek nového života, který nás čekal…

Author

Navigace v seriálu<< Vyprávění 05Vyprávění 07 >>
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shock

zaráží mě ta úporná touha matku oplodnit… Měl by být rád, že může kdykoliv a kam zasunout – asi se těší na sex s těhulí :-).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk