Vyprávění 07

Toto je 7 díl z 14 v seriálu Vyprávění

To ráno, kdy jsem se poprvé probudil v posteli mé matky – milenky, jsem se cítil jako v ráji. Téměř nevěřícně jsem hleděl na krásné, nahé tělo ležící vedle mne, zcela odkryté a tak bezbranně vydané napospas mým očím. Ležela na břiše s rukama objímajícíma polštář a jednou nohou pokrčenou do strany, takže jsem mohl bez problémů vidět krásnou, růžovou kundičku a nad ní malý, stejně krásný pukuřící se otvůrek.

V tu chvíli mne ani nenapadlo, že i tento otvůrek bude součástí naší lásky, ale k tomu se dostanu později.
V tomto okamžiku jsem nemohl spustit oči z té nádherné kundičky, tak roztomile a vyzývavě na mne špulící své rtíky. Nemohl jsem se udržet, abych se k nim nesklonil a neochutnal ji jazykem. Něžně jsem pohladil sametovou kůži vnitřních stehen a jemně je ještě kousek oddálil od sebe. Teď již nic nebránilo mým rtům přisát se na ty zvoucí rtíky a jazykem ochutnat jejich pel.

Zaslechl jsem, jak maminka jemně zavzdychala ze spaní, když jsem začal jazykem laskat růžové rtíky a pak pomalu zajíždět do rozevírající se puklinky. Cítil jsem jak mi penis tvrdne a zdvihá se vzhůru. Neměl jsem původně v úmyslu ranní milování, ale touha mne přemohla. Laskal jsem matčino lůno kmitajícím jazykem a cítil jak se rozevírá a vlhne. Přidal jsem k laskání ruku, jemně jsem prsty odtahoval rtíky od sebe, abych mohl jazykem zajet co nejhlouběji až mne napadlo, že snad i olizuju svého budoucího sourozence či vlastně potomka!

Mamka se z tvrdého spánku ještě neprobrala, ale její tělo reagovalo samo. Cítil jsem pohyby jejího zadku, který jako by se chtěl co nejtěsněji přirazit na má ústa, zatímco z jejích úst vycházely tiché steny. Nedočkavku už měla příjemně horkou a úplně mokrou a já věděl, že nyní již nemohu přestat. Neklidný dobyvatel mě bolel šílenou touhou a žalud byl již stejně mokrý jako nastavená kundička.

Zvedl jsem se a pomalu se přisunul nad spící mamku. Opatrně, abych ji nevzbudil a moc netížil, jsem se na ní položil, zatímco jednou rukou jsem držel ptáka již připraveného ke konečnému útoku. Přisadil jsem špici k široce otevřenému matčinu lůnu a pomaloučku zajel dovnitř. Snadno jsem zajel celou délkou až na dno a matčino horké, roztoužené tělo mne přivítalo sametovým stiskem.

Nejdříve pomalu, ale pak čím dál rychleji, jak mne přemáhalo vzrušení, jsem začal jezdit v matčině příjemně těsném tunýlku nahoru a dolů. To se již sama začínala probírat a její tělo reagovalo na mé mrdání vášnivě a vstřícně. Přibíjel jsem matku na postel, zatímco ona snaživě rozevírala stehna od sebe, abych mohl zajíždět ještě hlouběji. Podsunul jsem ruce pod její hrudník a sevřel v nich ty božsky plné prsy. Krásně se jí pod tělem stlačovaly, jako dva pružné polštářky. Zvednutýma rukama mě uchopila za zadek a tiskla mě na sebe.

„Ach lásko, ještě, ještě ještě chvíli…“ vybízela mě teď již zcela probuzená mamka a začala se chvět pod náporem nastupujícího orgasmu.
Nemusela mne vůbec vybízet. Tato naše dráždivá milostná poloha byla sama od sebe dost vzrušující. Souběžně, jak jsem svíral a laskal její prsy, kundička sladce ždímala svého zajatce, při současném vypouštění milostných šťáv.
„Ááách, úúúúž, úúúúž jsééém drahýý…!“ sténala mamka a já cítil, jak mi začíná brnět prostata a tvrdnout varlata.
S divokým výkřikem jsem zarazil čuráka až na dno cukající se pochvy a s nebeskou slastí vypustil první výstřik, který matka musela cítit, protože v tentýž moment vykřikla rozkoší.
„Ano, cítím tě, vnímám, jak do mne stříkáš, ty můj miláčku. Ano, naplň mě! Naplň matčino lůno svým semenem!“ sténala, zatímco jsem trhavými pohyby plnil její přání a vypouštěl do hlubin jejího lůna další a další salvy.

Konečně jsem do matky zcela vyprázdnil. Chvíli jsem na ní zůstal ležet, zcela vysílený z toho napětí. Ležela pode mnou, rukama něžně hladila můj zadek a oba jsme si vychutnávali doznívání. Dech se nám pomalu zklidňoval. Po chvíli jsem pomalu vytáhl ochabujícího pěchováka ze sladkého zajetí a znaveně se překulil vedle ní.

Přitulila se ke mně a její krásná tvář se na mne usmála jako když se rozsvítí slunce.
„Dobré ráno mami!“ políbíl jsem ji na ochotná ústa
„Dobré ráno drahý!“ odpověděla mi po chvíli, když se konečně naše jazyky rozmotaly od sebe. „Děkuji za krásné probuzení, takhle bych se chtěla probouzet každé ráno!“ řekla mi něžně a opět přitiskla své rty na mé.

Moje ruce začaly opět bloudit po tom jejím nádherném, zralém těle, ale mamka se jen zasmála a lehce mne od sebe odstrčila.
„Ne,ne,ne, zlato, to zatím stačí! Vždyť máme před sebou ještě celou neděli a pak celý život! A nezapomeň, že jsem plná tvého semene. Takže teď musím spěchat do koupelny a pak dělat snídani. A ty také vstávej, podívej kolik je hodin!“ prohlásila k mé lítosti rozhodně a mrštně vyskočila s postele.

Umíte si asi představit ten pohled, když žena s plnými prsy vyskočí. Ten pohled, když se nádherně zhoupnou, je pohledem pro Bohy. Nedivte se tedy, že mi čurák opět vyskočil, zbytečné. Mamka odběhla nahá do koupelny a já pochopitelně chtěl za ní.
„Ne! Už jsem řekla, že to stačí! Nepustím tě sem protože to bychom se nedostali ani k snídani, natož k obědu. Jen si schovej nějakou sílu na později!“ škádlivě, ale rozhodně zvolala mamka a neúprosně mne vystrčila z své koupelny ven.
Nedalo se nic dělat. Musel jsem se odebrat do svojí koupelny a tam, pod studenou sprchou uklidnit svého rytíře. Ale nic jsem si z toho nedělal. Mamka měla pravdu, máme před sebou tolik času pro naše milování, že trochu čekání neuškodí.

Toto ráno bylo počátkem nové etapy mého a matčina života. Stali se z nás milenci a budoucí rodiče našeho dítěte, vzešlého z hluboké i když ze společensky zakázané incestní lásky.
Život byl najednou úplně jiný, krásný a plný slunce i když zrovna venku třeba pršelo. Ten kdo miloval, ví o čem mluvím.

Zanedlouho přišla mamka domů s rozzářenýma očima a nadšeně mi sdělila, že je skutečně těhotná. Podle lékaře prý věk nevadí, protože je úplně zdravá, ale bude lépe, když bude chodit na pravidelné kontroly. S uzarděním mi sdělila, že se ptala i na vhodnost sexu v tomto požehnaném stavu a lékař ji ubezpečil, že to je naprosto normální. Naopak, dá prý se očekávat rostoucí chuť!

Pochopitelně to byla pro mne ohromná zpráva. Nemohlo to skončit jinak, než vášnivým milováním, zakončeným naší oblíbenou polohou na pejska. Oba jsme se při tom snažili pořádně dodělávat naše dítě.
A byl to současně i den, kdy mne mamka požádala, abych ji oslovoval křestním jménem. Takže od té doby je pro mne Blankou.

Author

Navigace v seriálu<< Vyprávění 06Vyprávění 08 >>
Subscribe
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gourmet

Fuj, fuj, 100x fuj.

Jan

Já chápu, že se vám nelíbí téma Incest…..
Tak proč to čtěte? Vidím incest, jdu dál

2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk