Výhra

Marie Klapálková měla v životě na muže smůlu. I když byla hezká, dobře stavěná,stala se jí v devatenácti osudová nepříjemnost. Jejímu příteli prasknul kondom a počal s ní Máju. Skončilo šestinedělí a nadržený otec se dušoval, že si dá pozor!
Počal Robina.
Po roce dětského uřvaného sterea a neukojené touhy vzal přítel čáru. Dle jeho slov by ta děcka nějak přežil, ale to, že každou chvíli Marie předstírala jak je utahaná a nechtěla s ním spát, bylo k nevydržení.

S dvěma malými dětmi a rozplizlou postavou po porodech nebyla pro případného adepta na seriózního tatínka žádné terno. Pravidelným cvičením se dopracovala k nálepce MILF s prsy číslo čtyři. Byla žádoucí, muži se předháněli, kdo ji dostane do postele. Ale výsledkem by byl jen další zářez na jejich pažbě. Marii by to nepřineslo kromě krátkodobého uspokojení nic. Zůstala proto raději sama a muže po použití vracela s představou, že tím dalším bude ON, kdo ji konečně učiní šťastnou.
Nebyl.

Máje táhlo na devatenáct a bylo to pěkné číslo. Takhle by měl dovádět kluk, říkala si Marie, když žehlila jeden dceřin průšvih za druhým. Navíc už dva roky střídala kluky, jak na běžícím páse. Nikdo jí nebyl ‚dost dobrej‘. O synovi obrazně řečeno nevěděla, neboť byl považován za tichého a nenápadného mladého muže.
V tom roce se na ni usmálo štěstí. Měla erotický sen, ve kterém se jí zjevovala zcela nesmyslná čísla. Vsadila je a vyhrála hodně zajímavý obnos. Řekla si, že sobě i dětem udělá radost a vydají se spolu poprvé k moři. Třeba budu mít kliku a najdu tam konečně toho pravého, utápěla se v bláhové představě.

Dorazili na trojlůžkový pokoj. Marie okamžitě vyrazila do koupelny, aby ze sebe smyla prach z cesty.  Děti se vrhly na kufry a vydolovaly z nich plavky, aby okusili moře. Mája začala ze sebe okamžitě shazovat těch pár kousků oděvu, co měla na sobě, aniž by se starala o to, zda se bratr dívá.
Ten si bedlivě svou sestru prohlížel. Prsa nějaká měla. Nebyla velká, spíš menší, ale do husí vyrážky měla hodně daleko. Mája nikdy holkám, které je měly větší, nezáviděla. Vyznávala totiž zásadu, že ten, kdo si rád hraje s kozama, maskuje to, že neumí píchat. A ona je na světě proto, aby si po všem tom shonu pořádně zašukala.
Zato prdelku měla výstavní. K její postavě akorát.
Stála k bratrovi zády. Zrovna se ohnula, aby si stáhla kalhotky, když se na ni znovu podíval. Nabídla mu tak nevědomky ke shlédnutí pičku i konečník. Jeho penis na to bleskově zareagoval a dožadoval se většího životního prostoru, než se mu dostávalo v upnutých džínových kraťasech.
Mája si nasazovala vršek od bikin, a proto jí ušlo úlevné vztyčení osvobozeného údu. Robin hrábl po plavkách ležících na posteli. Tenhle pohyb Mája už zaregistrovala a zvědavost jí nedala, proto se k bratrovi nečekaně obrátila. Oba se přesvědčili o tom, že jejich ohanbí jsou bez pubických chlupů.

„Teda, brácha, ty máš ale ptáka,“ řekla potichu, přistoupila k němu a vzala si ho ruky.
„Co to ségra děláš?“ zhrozil se Robin.
„Co by? Vidím konečně pořádný péro, tak ho zkoumám.“
Než jí stačil cokoli odpovědět, klekla si před něho a začala ho kouřit.
„Ségra, to přece nemůžeš?“

Jeho zděšení nebrala v potaz a nerušeně pokračovala ve své činnosti asi půl minuty. Pak máma zastavila vodu ve sprše a Mája musela toho nechat. „Nemysli si, že tímhle to pro mě skončilo, když teď vím, co mám doma,“ stiskla mu lehce penis.
Oba se rychle oblékli a vydali se na pláž.
„A na mě nepočkáte?“ volala za nimi Marie.
„Vždyť tam trefíš i bez nás,“ houkl na ní Robin, než zavřel dveře.

Dokud nevlezli do vody, chovali se vzorně. Pak se změnili v malé dovádějící děti. Cákali po sobě, potápěli se, podplavávali, a nakonec si dali závod k bójce a zase zpátky.
„Počkej brácha,“ zastavila ho Mája, když ucítila pod nohama písek.
„Musíme si promluvit. Nikdo teď okolo nás není.“
Počkala, až se k ní vrátí a pověsila se mu okolo krku s nohama zaháknutýma za jeho zády.
„To, co máš mezi nohama, musím mít ještě dneska v sobě. Já vím, že se to nesmí, ale tady jsme na dovolený a ne doma, tak to je něco jinýho. Nikdo nás tu nezná. Mysli si, že jsem nadržená turistka, kterou jsi sbalil, a která nemyslí na nic jinýho než na sex. Jo, a beru prášky, tak ho ve mně můžeš nechat až do konce.“
Dala mu pusu.
„Tvoje turistka je strašně nadržená a moc tě chce. Nepůjdem na pokoj? Máma by měla bejt pryč…“
Byla.

Mokré plavky hodili v koupelně do umyvadla a zabrali si pro sebe manželskou postel. Mája nařídila Robinovi, aby si lehnul na záda a vyšvihla se nad něho do devětašedesátky.
„Teda ségra, ty seš úžasná mrdna, to ti teda řeknu,“vysekl jí Robin poklonu po první souloži.
„Přiznám se, že jsem si myslela, že jsi panic, ale pícháš na svůj věk velice dobře. Kde ses to naučil?“
„Chodím na doučko z dějáku.“
„Ty potřebuješ doučovat děják…?“ nejdřív se divila a rychle jí to docvaklo: „ A kolik pak tý kantorce je?“
„Pětatřicet a je vdaná. A vojede mě minimálně dvakrát do týdne.“
„Ani se jí nedivím. To já tě tady vojedu minimálně dvakrát za den.“
Komentovat to nestačil, protože se od dveří ozvalo: „Jste tu?“
„Jo,“ odpověděla Mája a rychle svou i bratrovu nahotu skryla pod deku.

„A proč jste v posteli?“
„Nějak nás, mami, zmohla ta voda a sluníčko. My se půjdeme vykoupat až navečer, až to nebude tak pálit.“
„Kdybyste mě hledali, budu dole u bazénu,“ narazila si Marie na hlavu svůj velký plážový klobouk a odkráčela v tmavě modrých jednodílných plavkách s velkým výstřihem a výkroji na bocích. Robin se přistihl při myšlence, že kdyby to nebyla jeho máma, tak by si dal říct.
„Jasně, mami, dobře se bav.“

Mája počkala, až za matkou klapnou dveře a odhodila už zbytečné krytí. Otočila se k bratrovi.
„Kde jsme to skončili?“ a chytla ho za penis.
„Že píchám svou učitelku dějáku, protože se jí taky líbí můj vocas.“
„A jak přišla na to, že ho máš tak velkýho?“
„Náhodou. Viděla ho v telefonu jedný spolužačky. Ta se s ním vytahovala na chodbě o přestávce.“
„Počkej… Jak se mohla tvoje spolužačka vytahovat s tvým ptákem?“
„Protože si ho vyfotila, než jsem jí vojel.“
„Je víc spolužaček, který ho majvyfocenýho?“
„Je. Ta fotka má asi úspěch. Takže si vedu pořadník, ale dějepisářka je náročná, takže se jen pomalu prodlužuje… No a o přestávce na chodbě náhodou zaslechla obdivný komentář a došlo jí, o čem je řeč. Zavolala si kámošku do kabinetu a tam to z ní vypáčila.O den později měnechala poprvé po škole…“
„Líbí se ti?“
„Jo?“
„Mrdá líp jak já?“
„To nedokážu říct. S tebou to bylo poprvý.“
„Tak mě rychle vošukej podruhý, ať si rozšíříš obzory…“
Když šli znovu k moři, vytékalo jí do plavek sémě ze dvou dávek.

Večer se rodina vypravila do blízké taverny za zábavou. Vypili tři lahve vína, u kterých z mámy vytáhly, že tu zatím viděla dva zajímavé muže, kteří by stáli za to, ale oba tu jsou bohužel s mladými partnerkami.
Do pokoje se vrátili v povznesené náladě. První šla do sprchy Marie. Asi po minutě se tam ukázala nahá Mája s tím, že musí čůrat a sedla si na záchod.
„Mně se, mami, nechce čekat, než budeš. Sprcha je dost velká, tak se osprchuju s tebou.“

S tím Marie problém neměla, ale když se do minuty v koupelně objevil nahý Robin, to už zalapala po dechu. Plný močový měchýř způsobil, že synův penis byl zpola nalitý krví. Nedělal si násilí a taky si ulevil.
„Brácha, když už si tady, pojď se taky sprchovat.“
„Co, Májo, blbneš?“
„Já neblbnu. Je to brácha a ne cizí kluk.“

Co bylo pro dvě dostačující, pro tři už trochu stísňující. Mája s Marií musely shlédnout, jak si Robin hned po vstupu umyl penis.
Marie netušila, že má tak dobře vyvinuté dítko.
Stála v rohu sprchového koutu a fascinovaně sledovala očistu svalu, který by byl největší, jaký kdy viděla. Kdyby nebyl synův.
Když Robin skončil,chtěla ze sprchy odejít, ale děti jí zabránily v odchodu.
„Kam bys, mami, chodila? Tobě je tady s náma špatně? My jsme rádi, že tu jsi. Jsme přece rodina a ta musí držet pohromadě. Teď tě s bráchou umejem, jako si myla ty nás, když jsme byli malí.“
Mája nalila sprchový gel na ruku Robinovi i sobě a začali mámu mydlit.
„To přece nejde. Jste moje děti.“
„No a děti nesmí umývat svoje rodiče?“ hrála Mája udivenou.
„Ne. Zvlášť synové nemůžou sahat na prsa svojí matky.“
„A proč by nemohl? Jako malej na ně sahal, když z nich sál mléko. Ale když ti to vadí, umeju ti je já.“

Robin začal jednou rukou mámu hladit po zadku a druhou se věnoval jejímu klínu. Dával si záležet na tom, aby se jeho penis o ní otíral. Zatím dětem vycházelo, na čem se v pokoji domluvili. Marie odstrkovala Robinovu ruku ze svého klína, ale Mája ji chytila a položila ji na tuhý pyj – spíš kyj.
„Ten je, co?“

Marie rukou ucukla, jakoby ji zasáhl elektrický proud. Obě děti si začaly hrát s jejími prsy a hladit svou polovinu matčiny hýždě. Robin přitom políbil matku nejprve na tvář, pak na krk a nakonec jí začal cucat ušní lalůček. Opustil matčiny čtyřky a přemístil ruku do klína. Tentokrát to byl on, kdo její ruku chytil a položil ji na velmi tvrdý úd.
Chtěla se mu vysmeknout, ale držel jiv zajetí, takže mohla proti němu použít pouze chápavý reflex. Odhodlání Marie bránit se té nepřístojnosti se začalo drolit. Mohlo za to víno a atak dětí na několik erotogenních zón najednou.
Marie sevřela synův kolík v ruce a znalecky prověřovala jeho ztopoření. Mája ji začala líbat na ústa a Robin se pomalu přes klitoris probíjel prstem do vagíny. Mája otočila matčinu hlavu k Robinovi a té došlo, že po ní chce, aby syna políbila jako milence.
„Mami, ten jeho pták je úžasnej,“ pronesla potichu do jejího ucha, když si všimla, jak bratrův nástroj znalecky leští.
„Počkej, až ho do tebe strčí. Budeš křičet slastí. Já ho už vyzkoušela a minimálně do konce dovolený nechci jinýho.“
„To ale přece nemůžu.“
„Ale můžeš, mami. Žijeme jen jednou a to, co držíš v ruce, ti fakt udělá moc dobře. Tak už si přiznej, že toho ptáka chceš taky v sobě přivítat. Tvrdnou ti vzrušením bradavky.“

Robinův prst se dostal do vlhké vagíny a někde v rozumové části mámina mozku rozmetal posledníohnisko odporu, protože se začala se synem líbat. Mája zastavila vodu a v klíně své rodičky vystřídala bratrovu ruku, která se přemístila na prsa. (Druhou stále mámě hladil zadek.) Počkala, až ti dva přestanou, a zatlačila na matčina ramena. Snadno ji přiměla, aby poklekla před synovu kládu.
Ta se na ni znalecky dívala a odsoudila tak poslední zoufalý pokus o zastavení toho šílenství k nezdaru.
Otevřela ústa a začala poznávat největší penis svého života. Uvědomila si, že tenhle nepůjde po použití vrátit a že bude neustále v její blízkosti. No a co, řekla si, konečně mám ptáka, za kterým se nemusím honit! Jen se musím smířit s tím, že se o něj budu muset dělit. Vstala a odtáhla svá dítka do ložnice.

Author

Subscribe
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Harai

Až moc jednoduchá povídka, která sází na incest, bohužel bez napětí.

picu

Je to na mna prilis priamociare, Suhlasim s Haraiom.Ale citatelov ma, 44 lajkov je dost za jeden den.

Trysky

Přímočarost by nebyla až tak na škodu, ale je to hrozně uspěchané a ten sex si tam člověk ani neužije. Navíc zapojení té matky tomu spíš uškodilo.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk