Jak jsem nasadil otci parohy 01

Toto je 1 díl z 3 v seriálu Jak jsem nasadil otci parohy

 Předehra
Jmenuji se Robert, je mi jednadvacet, studuji v Praze Vysokou školu ekonomickou, rodiče, otci Martinovi je pět a čtyřicet a mamka Jarmila je o tři roky mladší. Žijí v okresním městě v bytě 3 + 1 na sídlišti. Řekli byste normální rodina. To možná platilo do minulého týdne. Tehdy totiž došlo k něčemu, co jsem si myslel, že se nemůže stát, co jsem si myslel, že nemůžu nikdy udělat. Sešla se řada okolností, já jsem se nedokázal ovládnout a stalo se, co vám teď popíšu.

 Musím doplnit, že mám známost, devatenáctiletou Zuzanu, která čerstvě odmaturovala. Má za sebou i zkoušky na vysokou, stejnou jako já a teď po prázdninách začneme spolu jezdit do Prahy.
Samozřejmě, že jak je v současné době normální v našem věku, už spolu žijeme sexuálním životem. Užíváme si, ale dáváme si samozřejmě pozor. Tím chci jenom dokreslit, že jsem úplně normální, žádný zvrhlík, ale to co se stalo, stalo se.

Všechno to začalo v pátek, když jsem večer odešel se Zuzkou na diskotéku. Tyhle dýzy, jak jsme říkali, se konaly pravidelně v klubu Šťastné sedmičky. Měli jsme naplánováno, že po půlnoci půjdeme nocovat k Zuzaně. Rodiče měla někde pryč a tak jsme si malovali, jak si tam spolu budeme celou noc dobíjet akumulátor.

Po příchodu na disko a setkání se Zuzkou jsem bohužel zjistil, že z toho však nebude nic, neboť Zuzčině matce se udělalo zle a tak se nečekaně vrátila domů. U nás to také nešlo a tak se naše velké plány scvrkly na obligátní tulení a osahávání při ploužácích.
Když jsem pak Zuzanku kolem půlnoci doprovázel domů, dočkal jsem se sice trochu více rozkoše. Ale hlazení nahých či spíše obnažených koziček v tmavém parku a vyhonění něžnou Zuzaninou rukou nemohly nahradit to všechno, nač jsme se oba tolik těšili.
Z naši společné noci u Zuzčiných rodičů nebylo náhle nic. Abychom si to spolu z nouze rozdali na trávě v parku, to nás ani nenapadlo. Tenhle způsob tedy nepreferujeme.

A tak jsem se kolem jedné v noci vracel domů neuspokojený, docela nadržený a s vidinou, že si to budu muset večer v posteli udělat sám.
Mamka už spala, otec byl celý týden pryč. Pracuje jako řidič a někdy vyjíždí i do zahraničí.
Vlezl jsem si pod sprchu v koupelně a opravdu jsem si musel pomoci, abych ze sebe ty neukojené erotické choutky zas dostal.
V pyžamu jsem pak zalezl do svého pokoje a usnul jsem celkem brzy. Spalo se mi však dost špatně a asi po hodině jsem se zase probudil. Cítil jsem, že už zase mám pořádnou erekci.
To se projevily ty sny, co jsem měl a ve kterých jsem si se Zuzankou vrchovatě užíval. Přispěly k mému vzrušení a k tomu se přidalo i nutkání k močení.
Jen v pyžamových kalhotách jsem vyšel z pokoje a směřoval na WC. Jak jsem byl rozespalý, moc mi to nemyslelo a ani jsem si nevšiml jsem si, že je na WC je rozsvíceno a rovnou jsem tam vešel.

Pohled, který se mi naskytl mě dokonale probral. Zůstal jsem stát jako opařený a jenom jsem zíral. Na záchodové míse totiž seděla mamka, což by zase nebylo nic moc nenormálního. Už se mi to několikrát stalo a zrovna tak viděla ona někdy takhle sedět mě, ale šokem bylo, co tam právě prováděla.
Seděla totiž na záchodové míse s roztaženýma nohama, takže jsem mohl bez problémů vidět černými chlupy zarostlý klín. Noční košili měla vyhrnutou až nad kozy. Ty jsem prostě ve světle žárovky nemohl přehlédnout. Poslední šokující věc, kterou jsem viděl, byl černý robertek. Mamka ho měla zastrčený hluboko v klíně a naplno si s ním proháněla píču.

Takhle na tvrdo jsem to viděl tak akorát na internetu, ale nikdy bych nečekal, že to uvidím in natura a hlavní roli bude mít moje mamka. Na jejím obličeji bylo vidět, že rejdy, které si provádí v klíně ji maximálně vzrušují. Měla přivřené oči a zřetelně jsem slyšel steny rozkoše. Díky tomu, že byla mimo si ani hned nevšimla, že stojím ve dveřích a s vytřeštěným zrakem a pozoruji obraz jako z pornofilmu. Nevím, co by to udělalo s vámi, ale mne pohled na masturbující matku strašně vzrušil a to se projevilo i vzrůstem penisu v mém pyžamu.
Trvalo to snad patnáct vteřin, než otevřela oči a všimla si mé přítomnosti.
První věc, kterou uviděla byla obrovská boule na mém pyžamu v místech poklopce. Zřejmě ji vůbec nenapadlo, že by mohla být přistižená při prohánění píči, protože jinak by se zamkla. Teď seděla, dokonale vystavená mému pohledu, a nevěděla, jak na situaci zareagovat. Vyrušil jsem jí asi v nejlepším, když byla těsně před orgasmem.

Teď jen nevěřícně zírala, jak stojím ve dveřích, jen v pyžamových kalhotách a žeru ji pohledem. Ji, svoji matku, nestoudně nahou a neskutečně se ukájející ne zcela běžným způsobem.
Vzpamatovala se o něco rychleji, než já. Prudce vstala z mísy a nečekaně rychle se kolem mne prosmýkla. Poslední, co jsem z ní zahlédl, byly její nahé polokoule zadečku a pak se za ní zavřely dveře
Zůstal jsem stát před mísou na které ještě před chvílí mastrubovala v pozici, která mě silně vzrušila. Na to, že jsem šel původně na záchod jsem zcela zapomněl.
Asi po minutě jsem se vrátil zpět do svého pokoje.
Když jsem ležel v posteli, stále jsem měl před očima nahou matku. Nevzrušovalo mne ani tak, že byla nahá, ale to jak vypadala, jak byla vzrušená, jak prožívala tu svou masturbaci a také mne napadlo, že se pravděpodobně takhle neukájí poprvé.
Nedokázal jsem odolat, musel jsem nutně vybít to erotično, které se ve mně stále hromadilo. Lehl jsem si na deku, stáhl jsem si pyžamo a když jsem se podíval do rozkroku, měl jsem čuráka tak napruženého, že jsem si zase musel vypustit přetlak.

Začal jsem se rukou ukájet, se zavřenýma očima, abych si mohl při honění představovat nahou matku. Pomohlo mi to, ale bohužel jen krátkodobě. Chvíli poté, co jsem do ručníku vypustil svoje semeno, už to tady bylo zase.
Znovu mi, ocas ztvrdnul a zvedal se a já poznal, že jenom tohle nepomůže. Napadlo mě, že ideální řešení by bylo zajít za matkou a zkusit, zda bych neuspěl. Později jsem zjistil, že stejné dilema prožívala souběžně i matka.
Když se vrátila do ložnice, sotva za sebou zavřela, svlékla noční košili a mrskla s ní na zem. Pak si sedla nahá na postel a snažila se srovnat si v hlavě právě prožitý zážitek.
Což o to, vzrušení a následný relax po ukájení robertkem, to byla věc, na kterou byla zvyklá, i když vlastně ukojená dnes nebyla.
Zvláště v posledních měsících si rozkoš dokázala přivodit především tímto způsobem. Všimla si, že manžel už nevyžaduje tak často plnění manželských povinností. Netušila, jestli je to jeho zdravotním stavem, nebo jestli si nenašel jinou utěšitelku pro své sexuální choutky. Protože si dokázala pomoci robertkem, nikdy ji nenapadlo být manželovi nevěrná. Až dnes, když viděla před sebou to napnuté pyžamo svého syna.
Dalo se domyslet, jaký klacek se pod ním skrývá a jak by tento nástroj mohl uspokojit její touhu po pořádné souloži. Rozhodně líp, než její umělý přítel.

V hlavě jí teď spolu bojovaly dvě protichůdné myšlenky. Pokud by se pokusila syna svést a on to odmítl a ještě to potom nedej Bože práskl otci… to by byla rodinná katastrofa a rozpad manželství.
Na druhé straně však tady byla stále rostoucí touha po rozkoši, touha po sexu, touha po bohapusté mrdačce. Sílící touha však nakonec převážila rozumové argumenty. Přestože věděla, že právě myslí na incest, který vždycky odsuzovala, nakonec se rozhodla. Vybojovala ten vnitřní boj a zhluboka se nadechla.
Vstala, došla ke dveřím, otevřela je a vykročila nahá směrem k mému pokoji.

Já jsem v té době přemýšlel, jak by mamka asi zareagovala, kdybych se na WC o něco pokusil, třeba o polaskání jejích nahých ňader nebo kdybych se na ní vrhnul, abych jí vylízal. Ano i takové myšlenky mne napadaly.
Při pohledu na můj stan v pyžamu sice matka neřekla ani slovo, ale možná by první reakcí na sebemenší kontakt z mé strany byla minimálně facka a kdyby se o mém počínání dokonce zmínila otci, začalo by asi doma peklo. Potřeboval jsem zvážit všechna pro a proti tomu, co jsem toužil udělat a tak jsem vstal nahý z postele a se zvednutým penisem jsem se několikrát prošel po pokoji. Nedokázal jsem se však zbavit toho, co stále více u mne převažovalo, touhy po ukojení, touhy po souloži, touhy po nahém ženském těle, které bych dobýval, i kdy to mělo být tělo mamky.

Zhluboka jsem se nadechl, otevřel dveře pokoje do chodbičky, přešel jsem ke dveřím do obýváku, přes který se šlo k ložnici rodičů, a pomalu je otevřel.

Author

Navigace v seriáluJak jsem nasadil otci parohy 02 >>
Subscribe
Upozornit na
guest
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shock

Škoda, že je zvykem vše dělat na x-dílů. Každý je pak zbytečně krátký. I já mám povídku někdy na 5 A4, ale chci, aby vyšla najednou. Nevím jestli jde věci z archívu pospárovat třeba po dvou povídkách, aby textu bylo víc. Rozvláčný začátek a ….nakonec nic. Jo a v první větě je neodhalená, ale jasně viditelná chybka „pšt“ a mám být „pět“. To jen tak na okraj mé kritiky 🙂

Harai

Členění na jednotlivé díly je autorský záměr. Také by se ti asi nelíbilo, kdybychom ti zásadně zasahovali do povídek.

K tvé opakované kritice práce korektorů – na chyby je určeno zvláštní vlákno. A nic ti nebrání zapojit se do procesu kontroly povídek. Jeff to dělá na úkor svého psaní (moje výpomoc je marginální).

Shock

že já sem vůbec něco píšu! Kdybyste si komentář přečetli pořádně, pochopili byste, že si nestěžuju, jen komentuju… Nehodlám zasahovat nikomu do povídek. Co autor napsal, to napsal a chápu, že asi k tomu měl své důvody to natahovat jak kšandy. Jen jsem si k tomu nevinně povzdychl. Hrubky v textech občas nacházím, ale mlčím, tohle bohužel bilo do očí, tak Jeffe, promiň.

dedek.Jeff

S přibývajícím věkem začínám pomalu ztrácet zrak. Tak se může stát, že se mi mi povede zaměnit š s ě, nebo i s í. Budu si muset pořídit lepší brýle na čtení a věřím, že se mi to už příště nestane. Domnívám se, že tímto zhoršením zraku trpí i Chacal.
Pokud se týče délky povídky, byl to určitě autorův záměr, a proto bez jeho souhlasu nebudu při korekturách povídky slučovat do delších celků. Chacal byl svého času jedním z nejvyhledávanějších autorů.

Clark

Nejsi sám, Jeffe, můj zrak je také stále horší ale i tak díky za to co děláš, já bych to neuměl.

Junior

A tahle série je nová, nebo z archivu?
Co se týče brýlí asi bych hlavně doporučil mít k PC brýle, které eliminují vliv modrého světla co jde z monitoru, jsou takové do žluta zabarvené a dělají je prý i v dioptrické verzi.

Harai

Archiv

věrný čtenář

Tak mohlo to skončit trošku později, to rozhodně, ale napsané je to velmi hezky, třebaže ten vnitřní boj by se dal trochu natáhnout.

Clark

Povídka skončila když jsem jsem to nejméně čekal, škoda, jinak fajn.

Denis86

Tahle povídka byla perfektní ale v tom nejlepším to skončilo coš je škoda .

jednakurvicka

super

62.jpg
11
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk