Naše rodinka – Konečně s Robertem 09

Toto je 9 díl z 9 v seriálu Naše rodinka

Dohodli jsme se s Robertem, Monikou a jejím klukem Marianem, že vyrazíme na výlet. Jenže sotva jsme vyšli, zatáhlo se a začalo hustě pršet. V tom dešti nebylo možné pokračovat. Chvíli jsme postávali schovaní v autobusové zastávce, ale nevypadalo to na nějakou změnu.
Monika navrhla, že půjdeme k nim domů, protože jejich máma šla ke kamarádce a u nich doma je volno. Říkala, že přijde až pozdě večer.
Máma Roberta a Moniky byla už několik let rozvedená, takže byl jejich byt teď k dispozici. I když jsme utíkali, tak, než jsme doběhli k nim domů, byli jsme úplně promočení.

Monika se zavřela s Marianem u sebe a já jsem šla do pokoje Roberta. Svlékali jsme ze sebe promočené svršky a dávali je na topení uschnout.
Zůstala jsem jen v kalhotkách a podprsence a Robert ve slipech. Byla mi zima. Robert vytáhl ze skříně ručník a začal mně utírat a sušit vlasy. Při tom se ke mně přitiskl. Cítila jsem teplo jeho těla, a to ve mně vyvolalo příjemnou touhu. Začali jsme se líbat.
Jeho ruce bloudily po mém těle a já jeho doteky a hlazení opětovala. Na můj podbřišek začal tlačit jeho postavený pyj. Neudržela jsem se a nedočkavě jsem ho vysvobodila z jeho slipů. Robert mi rozepnul podprsenku a stáhnul kalhotky do půli stehen. Jeho horké ruce na mých prsou ve mně vyvolávaly touhu po milování.
Lehce jsem se rozkročila, stlačila jeho péro mezi svoje stehna a začala na něm lehce jezdit. Jeho tvrdý klacek dráždil mojí už docela nadrženou lasturu a jeho žalud rozrážel stydké pysky.

„Jani, moc tě chci,“ zašeptal mi do ucha.
„Já tebe taky, moc se těším, až mi ho tam dáš,“ odpověděla jsem.

Robert mě chytil pod zadkem a položil na postel. Stáhnul ze mě polostažené kalhotky a nechal spadnout na zem svoje slipy. Chytil mne za kotníky, zvedl mi nohy, klekl si na postel a pomalu mi dával nohy od sebe.
„Co to děláš, já se stydím,“ řekla jsem, ale nechala jsem ho, moje oči se kochaly jeho postaveným ptákem. V duchu jsem ho porovnávala s tím tátovo. Velikost byla asi stejná. Těšila jsem se na něj.
Jaképak to asi bude, až ho do mě zasune? Bude to stejně krásný jako s tátou? Takové myšlenky mi běžely hlavou.

„Je na tebe krásný pohled,“ usmíval se Robert.
„Tak už pojď, nemůžu se tě dočkat až mi tam dáš tu svou nádhernou chloubu!“
„Líbí se ti?“
„Moc. Tak už pojď, zasuň ho do mě.“
Z vedlejšího pokoje se začaly ozývat Moničiny slastné vzdechy, které prozrazovaly, čemu se s Marianem věnují.
„Monika si užívá, je to asi jak slyším, docela dračice,“ poznamenala jsem.
„Jo to je, má to ráda,“ odpověděl Robert a lehl si mezi moje roztažené nohy.

Nahmatala jsem jeho pyj, rozevřela svoje stydké pysky a nasměrovala ho do svého lůna.
Robert ho do mě nedočkavě vrazil, až mě to zabolelo. Sykla jsem bolestí, můj podbřišek mne přece jen už pobolíval očekávanou menstruací.
„Počkej chvilku,“ šeptla jsem.
„Promiň, tak strašně jsem se na tuhle chvíli těšil,“ šeptal mi Robert a začal mi olizovat bradavky a nechal svého ptáka bez pohybu zasunutého až na doraz. Já si užívala toho spojení našich těl. Je to přeci jen nádherný pocit mít ho v sobě, stejně jako s tátou.

„Já jsem se taky na to moc těšila, miluj mě, už můžeš.“
Robert ve mně pomalu začal jezdit a já mu vycházela vstříc.
„Jsi tak krásně úzká a mokrá, nádherně to v tobě klouže.“
„Líbí se ti to?“ zeptala jsem se.
„Moc, je to slast v tobě jezdit, nádhera.“
Při těch slovech Robert neustále zrychloval pohyby, bylo to příjemné. Jeho zásuny doprovázely mlaskavé zvuky svědčící o tom, že jsem opravdu pořádně mokrá. Takhle nám to s tátou taky mlaskalo, je to stejně krásné.

Na Robertovi jsem poznala, že jeho vzrušení neustále vzrůstá, jeho dech se zrychloval a občas vydával slastné vzdechy.
„Kam ti to můžu nastříkat?“ hlesnul Robert.
„Nastříkej to do mě, chci tě mít celého, vystříkej mně, nemusíš se bát.“

Z vedlejšího pokoje se ozývalo zesílené vzdychání Moniky, které naznačovalo, že se Monika blíží ke svému vrcholu. Ta zvuková kulisa byla hodně vzrušující, byli jsme tak trochu u toho, když Monika prožívala svůj hodně hlasitý orgasmus. Mně se to líbilo, a měla jsem dojem, že se to líbí i Robertovi, protože sotva Monika dospěla na vrchol, začal do mě se pumpovat semeno i Robert.
Tvrdě dorážel a já vzdychala s radostí, že jsem ho konečně uspokojila.
„Zůstaň ve mně,“ žadonila jsem, když Robert dostříkal a jeho tělo se uvolnilo. Nohama jsem o objala a tiskla ho k sobě.
„To bylo nádherný, jsi skvělá!“ šeptal mi mezi polibky Robert.

Byla jsem šťastná. Cítila jsem nezvyklé mokro v pochvě. Robertův pyj začal postupně ochabovat, až z mého lůna vyklouzl. Převalil se vedle mě na záda a já uviděla jeho povadlou chloubu se zbytky semene s krví. Došlo mi, že mi začala asi vlivem toho vzrušení menstruace.

„Roberte promiň.“
Robert teprve teď si všimnul svého údu.
„Ježíši, Jani, ty promiň. Monika mi říkala, že jsi ještě panna. Já tomu nevěřil. Měl jsem být na tebe jemnější a já do tebe tak bušil.“
Zaskočila mne jeho slova. Uvědomila jsem si, že si myslí, že mě odpanil. Nevěděla jsem, co mu říct.

„Ale bušil si do mě moc pěkně,“ poznamenala jsem s úsměvem.
Nakonec jsem to vyřešila tím, že se budeme muset vysprchovat a zatím nebudu nic vysvětlovat. Vstali jsme a šli do koupelny. Cítila jsem, jak mi po stehnech stéká Robertovo semeno smíchané s krví a pokukovala po jeho povadlém trochu zakrváceném pyji. Když jsem ve sprchovém koutu nastavovala vodu, rozrazily se dveře a do koupelny vletěla Monika postříkaná semenem od prsou až po břicho.
„Omlouvám se, ale potřebuju se umýt,“ řekla a skočila ke mně do sprcháče. V tom si všimla mého rozkroku a potom se podívala mezi nohy Robertovi.
„Vítej do klubu, to je dost, že k tomu došlo,“ prohodila s úsměvem. Rychle se opláchla, utřela a zase zmizela.

Podívala jsem se na Roberta a k mému překvapení jeho pyj už nebyl povadlý, ale vzorně postavený v pozoru. To mě zaujalo, že by Roberta Monika tak vzrušila?
Robert se ke mně přitiskl ve sprcháči a za vzájemného líbání a hlazení jsme se navzájem umyli. Já jsem s chutí myla jeho zase tvrdý ocas, on mi vymýval lasturu. Pak jsme se osušili a šli zpátky do jeho pokoje. Vzala jsem si tampon a nandala kalhotky.

Lehli jsme si do postele a já si vzala do ruky Robertův, teď trochu povadlý pyj a začala jsem si s ním hrát. Cítila jsem, jak v mé ruce zase nabývá a krásně se topoří. Z vedlejšího pokoje se zase začalo ozývat Moničino vzdychání.

„Jak nás překvapila v koupelně Monika, tak se ti takhle krásně postavil, vzrušilo tě to?“ zeptala jsem Roberta.
Ten chvíli mlčel a pak odpověděl: „Byl to krásný pohled, tobě vytékalo sperma ze svatyně a Monika byla celá pocákaná. Koho by to nevzrušilo. Obě jste krásný holky.“

Stáhla jsem předkožku z Robertova žaludu a začala jsem ho lehce oblizovat. Zakroužila jsem jazykem po hraně žaludu a pak si ho dala do pusy a dál jsem po něm kroužila jazykem.
„To je nádherný,“ vzdechl Robert.
„Líbí se ti to?“ zeptala jsem se.
„Jo moc, ale takhle brzo budu stříkat.“
„Kvůli tomu to přece dělám.“

Přidala jsem na intenzitě dráždění, a ještě jsem si vzala do ruky jeho varlata. Z vedlejšího pokoje bylo slyšet, že Monika se blíží dalšímu vyvrcholení. Robertovy slastné vzdechy zesílily.
„Budu stříkat,“ vydechl Robert a chtěl mi ho vytáhnout z pusy. Já mu ho pevně chytla a dala najevo, že si ho puse ponechám. Trvalo to pár vteřin a jeho semeno mi začalo zaplavovat pusu a já polykala, abych se nezadusila.
Líbilo se mi jeho vzepjetí, když do mých úst začal pumpovat dávky semene. Poctivě jsem všechno spolykala, a ještě jsem vymačkávala a sála každý zbyteček z jeho tvrdé klády.

Moničin křik nám oznámil, že ji Marian přivedl na vrchol blaha.
„Ty jsi neskutečná, kde ses to naučila?“ ptal se udýchaně Robert zářící spokojeností.
„Tak jsem taky viděla nějaká porno videa, tam se člověk naučí, jak se to dělá,“ zalhala jsem.
Asi by nebylo dobré mu teď vyprávět, jak jsem si to vyzkoušela s tátou. I když jsem neměla orgasmus, byla jsem spokojená, že jsem uspokojila Roberta a měla jsem krásný pocit, až mě to samotnou docela překvapilo.
Slyšeli jsme, jak klaply dveře od koupelny a pak puštěnou sprchu. Oba jsme se zasmáli, protože jsme si zase představili, jak Monika se běží pocákaná od semene umýt.

Pomalu jsme se začali oblékat, venku přestalo pršet. Robert mě doprovodil domů.

Když jsem přišla domů, máma chystala večeři a táta si něco četl.
„Tak jak sis to užila?“ zeptala se mamka. Chvíli jsem váhala, co mám povědět, ale pak jsem si dodala odvahy a svěřila se se svou trochu trapnou příhodou.
„Milovali jsme se a já nějak asi z toho vzrušení dostala měsíčky o dva dny dřív, takže si teď Robert myslí, že mě zbavil panenství.“
Máma se začala smát a táta zvedl oči od čtení a povídal: „No to je dobrý, doufám, že si ho při tom nechala.“
„No neměla jsem ani moc příležitost mu to vyvracet a taky nevím, jak bych mu to vysvětlovala.“
„Tak ho při tom nech, každý chlap je rád, když je první,“ odpověděl táta.
„Já bych ho taky při tom nechala,“ přidala se máma.
„Navíc je fajn, že víme, že hrátky s tátou nebudou mít žádné následky,“ dodala se smíchem.
„Až budeš mít za sebou menstruaci, tak bychom si mohli udělat společně hezký večer, ráda bych vás spolu viděla, jak vám to jde.“

Mrkla jsem na tátu.
„Já rozhodně nebudu proti, rádi ti to ukážeme,“ řekl táta.
„Ale vy mi to budete muset ukázat taky,“ odpověděla jsem.

Author

Navigace v seriálu<< Naše rodinka – Víkendové hrátky s tátou 08
Subscribe
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Teiresias

Přečetl jsem celé a s radostí.

Tomas

Super pokracovanie. Precitane jednym dychom. A idem asi precitat aj spatne nejake diely.

Hazard

Uz se těším na pokračování 😉

3
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk