Zajímavá třída 24

Toto je 24 díl z 26 v seriálu Zajímavá třída

Poslední den výletu 2

Jak Monika klečela, tak Veronika rychle zaklekla hned za ni. Zapnula vibrátor a špičkou přejela po mokré mušličce. Ta byla pěkně rozevřená a tak ho hned zasunula dovnitř. Monika se na ni otočila.

„Pořádně mi ji dodělej! Vymrdej ji pořádně!“ řekla Veronice.
Ta se nenechala pobízet a začala vibrátorem hodně rychle projíždět lasturku. Prsty jedné ruky jí masírovala poštěváček a sem tam se sklonila, aby ochutnala šťávičku z jeskyňky.
Teď už to nevydržel ani správce a klekl si za Veroniku. Stáhl jí kalhotky ke kolenům. Rukou jí přejel po mušličce, aby se přesvědčil, jestli je mokrá a hned začal cpát ocas dovnitř. Nasadil ho na vstup do mokré jeskyňky a zatlačil ho dovnitř. Rukama si podržel zadek a začal pomalinku přirážet.
Veronika se snažila Monice projíždět roztouženou kundičku vibrátorem a u toho si užívala to, že i její mušlička je krásně vyplněná. Nahlas začala vzdychat a správce se k ní přidal. Byl to takový pěkný vláček. První Monika, za ní Veronika, která vibrátorem projížděla její kundičku a za ní správce, který zase přirážel ocasem do Veroničiny mušličky.
Když jsem se rozhlédl kolem sebe, tak už jen já jediný jsem ještě neměl ruku v rozkroku. Všechny holky už si dráždily jeskyňky a já jak jsem fotil, jsem si ani nestihl sáhnout na kolík. Ocas mi už pořádně stál a žádal si taky svoje. Řekl jsem si, že ještě udělám pár fotek a pak už se na to taky musím vrhnout.
Monika se mezi tím otočila a lehla si na záda s roztaženýma nohama před Veroniku. Ta jí pěkně svižným tempem projížděla lasturku a prsty dráždila poštěváček. Monika se kroutila rozkoší, když k ní přišla Jana, vyhrnula jí tričko a začala si hrát s jejími prsy. Mačkala je a žužlala jí bradavky.
„Joo… pořádně… mě… mrdej…!“ povzbuzovala Monika neustále Veroniku. Kundička jí mlaskala, jak ji měla mokrou, ale těžko říct, jestli to byla jen její mokrá mušlička, protože toho mlaskání se po místnosti ozývalo nějak moc. Správce zase pěkně pomalinku projížděl zezadu Veroniku. Stehna mu pleskala o Veroničin zadek. Nikam nepospíchal. Vypadalo to, že chce počkat, až Veronika dodělá Moniku, aby si to pak pěkně užila. Netrvalo to dlouho a Monika začala sprostě vykřikovat. Bylo jasné, že právě dosáhla vrcholu. Veronika ještě párkrát zasunula vibrátor do mokré mušličky a pak ho vytáhla. Monika se zvedla a sedla si na židli. Zaujatě se zakoukala na správce, který klečel za Veronikou a právě zrychlil tempo přírazů. Pevně jí držel zadek a klacek zajížděl hluboko do krásně mokré kundičky.
Já už jsem to taky nevydržel a předal jsem foťák krychle Monice, která se vzpamatovávala ze svého orgasmu. Stáhl jsem si kraťasy i s trenkami a ukázal tak všem holkám, že jsem připravený.
„Tak která si chce užít?“ zeptal jsem se, protože tam bylo ještě dost neuspokojených kundiček.

Jana byla u Veroniky, kterou pigloval správce a masírovala jí prsa a bradavky jako před tím Monice. Takže volná byla Sabina, Karolína, Petra a Radka, které seděly na židlích. První se ke mně hned hrnula Karolína.
„Já chci, abys mě hned vyšukal,“ pronesla ke mně. Klekla si přede mě a ocas zmizel v její pusince.
Zároveň s ní stoupla i Petra a klekla si k ní. Společně mi začaly kouřit a honit kolík.
„Dáme si ho společně na koníčka jo? Já se od Martina nechám lízat,“ spíš oznámila Karolíně než, že by se jí ptala.
„Tak pojďte holky! Jsem pořádně nadržený,“ řekl jsem a lehl jsem si na nejbližší postel.

Obě holky se celé vysvlékly a Karolína se hned rozkročila nad mým klínem. Podřepla si a navedla si kolík do jeskyňky. Pomalu na něj dosedla a doklekla na postel. Kolík jsem měl celý v krásně mokré mušličce. Byla pěkně horká a já to nevydržel a začal jsem do ní jemně přirážet a skoro celou jsem ji nadzvedával. Dlouho jsem to ale nedělal, protože se mi nad obličejem rozkročila Petra a já měl přímo nad sebou mušličku s proužkem světlých chloupků. Zaklekla nad mou hlavu a nasměrovala kundičku nad mou pusu.
Jazykem jsem projel mezi pysky a zjistil jsem, že je opravdu nádherně mokrá. Slízl jsem jí všechnu šťávu a jazykem jsem zabrousil směrem k poštěváčku. Něžně jsem o něj brnkal a Petra slastně zavzdychala.
Karolína mezi tím začala pomalinku jezdit na mém kolíku. Dosedala a ten zajížděl hluboko dovnitř mušličky. Obě holky si navzájem hladily prsa a mačkaly bradavky. Rejdil jsem jazykem Petře hluboko v lasturce. Začaly z ní vytékat doslova proudy šťáv, které mi stékaly na obličej. Vzpomněl jsem si, že Petra mívá většinou mokrý orgasmus. Snažil jsem se, co nejvíce šťávy slíznout, ale nedalo se to.
Obě dvě začaly hlasitě vzdychat. Já jsem nemohl, protože jsem měl přes pusu Petřinu kundičku. Můj dech byl, ale hodně rychlý. Cítil jsem, jak mi ocas krásně klouže mokrou Karolíninou studánkou. Dosedala až na moje stehna vždy s hlasitým plesknutím jejího zadečku. Po chvilce přestala a jen seděla s ocasem uvnitř jeskyňky. Věnovala se Petřiným prsům. Dráždila jí bradavky a trošku mi pomáhala prsty s Petřiným poštěváčkem. Petra dělala to samé Karolíně. Vzájemně si dráždily poštěváčky.
Po chvilce se Karolína lehce nadzvedla a začala jezdit po mých stehnech nahoru a dolů. Stále jsem ho měl uvnitř lasturky a cítil jsem, jak se v ní nepatrně hýbe, ale Karolíně to působilo nesmírnou rozkoš. Obě holky už vzdychaly hodně nahlas, když mi najednou po obličeji stekl ohromný proud šťávy z Petřiny broskvičky. Petra se celá zachvěla a sedla si vedle mé hlavy na postel.
Zůstal jsem celý mokrý, ale už jsem měl zase výhled na Karolínu a její krásná prsa. Hned jsem je vzal do dlaní a mezi prsty jsem pomačkal bradavky. Karolína se vůbec nenadzvedávala, jen jezdila po mých stehnech, ale bylo zřejmé, že už to dlouho nevydrží. „Já… už… budu… jooo…“ začala vykřikovat.
Chytil jsem ji pevně za boky a Karolína se na mě zhroutila. Přimáčkla prsa na mou hruď a oddechovala mi do ucha. Cítil jsem na ocasu, jak jí kundička krásně pulzuje a stahuje se. Hladil jsem ji po zádech a ona se ze mě po chvilce svezla. Utřel jsem si mokrý obličej do trička a rozhlédl jsem se po místnosti. Uviděl jsem správce, jak tvrdě zaráží svou kládu do Veroniky, která se začala zmítat v orgasmu. Správce ho do ní ještě párkrát přirazil a pak ho vytáhl. Veronika se svezla na zem před něj. Správce však zůstal neukojen stejně jako já.

Author

Navigace v seriálu<< Zajímavá třída 23Zajímavá třída 25 >>
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Junior

Výborné pokračování. Tak si nakonec správce i hlavní hrdina užili. Jsem zvědav jestli ještě bude pokračování s dalším děvčaty nebo jestli už pojedou domů.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Protected by Security by CleanTalk